Ruotsalainen Ten Points on valmistanut laadukkaita nahkajalkineita vuodesta 1983. Jokainen pari valmistetaan käsityönä laadukkaasta nahasta Euroopassa. Valmistusmenetelmien ansiosta värit ovat upeita ja jokainen pari on uniikki. Lestit ovat
suunniteltu pohjoismaisiin jalkoihin sopiviksi. Ten Pointsin tärkeitä arvoja ovat kestävän kehityksen tuotantomenetelmät, kasviparkitut ekologisemmat nahat ja long last fashion. Visiomme on luoda trendikkäitä, kestäviä ja ekologisempia jalkineita, joita et halua riisua koskaan pois jaloistasi!

Ten Points (9 kpl)

79,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin pehmeää nahkaa joka mukautuu ihanasti jalkaan. Ulkopohja taipuisaa materiaalia, joka pehmentää askelta. Valmistettu käsityönä Euroopassa.

4.0 / 5
Useita vaihtoehtoja

189,00
Verkkokaupassa

Naisten nauhallinen vapaa-ajan nilkkuri. Värjäyksessä käytetyn ns. dippaus-tekniikan ansiosta koko kenkäpari pohjaa ja nauhoja myöten on täysin uniikki. Värjäyksen jälkeen kengät pestään vielä teollisessa pesukoneessa, jossa viimeistellään kenkien ulkonäkö. Valmistetaan käsityönä Euroopassa.

Useita vaihtoehtoja

Alk. 89,40 (149,00)
Verkkokaupassa

Naisten korollinen nilkkuri trendikkäällä kapealla kärjellä. Kengän sisäsyrjässä olevan vetoketjun ansiosta ne ovat helppo laittaa jalkaan. Valmistetaan käsityönä Euroopassa.

3.0 / 5
Useita vaihtoehtoja