{}

Labello (9 kpl)

Labello Neon Edition Original huulivoide 4,8 g, lajitelma

Labello Neon Edition Original huulivo...

Labello Neon Edition Original -huulivoide kosteuttaa ja suojaa huulia tehokkaasti. Sheavoita ja pantenolia sisältävä kosteuttava koostumus hoitaa huulia pitkäkestoisesti ja tekee niistä pehmeät. Suojaa huulia kuivumiselta. Kuusi eri neonsävyä, jotka hohtavat UV-valossa.

Vain myymälässä
Labello Original huulivoide 4,8 g

Labello Original huulivoide 4,8 g

Labello Original on huulivoide päivittäiseen käyttöön. Kosteuttaa huulia tehokkaasti ja ehkäisee kosteuden haihtumista. Hoitaa ja ravitsee huulia syvältä. Sisältää kosteuttavaa panthenolia ja sheavoita. Hoitaa huulia jopa 12 tunnin ajan. Suojaa huulia tehokkaasti kuivumiselta ja tekee niistä miellyttävän pehmeät ja sileät. Antaa huulille kirkkaan ja värittömän luonnollisen kauniin kiillon. Kevyt koostumus ja miellyttävä tuoksu.

Vain myymälässä
Labello Hydro Care SK 15 huulivoide 4,8 g

Labello Hydro Care SK 15 huulivoide 4...

Labello Hydro Care -huulivoide kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kuivat ja rohtuneet huulet. Innovatiivinen koostumus sisältää Hydra IQ-koostumukset ja aloe veraa. Palauttaa kuivimpienkin huulten pehmeyden ja sileyden. Sitoo kosteuden syvälle huuliin ja tukee ihon luonnollista kosteutusta. Kevyt ja rasvaton koostumus jättää huulille pehmeän, raikkaan ja luonnollisen tunteen. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta huulille. Suojakerroin 15 suojaa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Kehitetty päivittäiseen käyttöön erityisesti kuiville huulille, mutta sopii kaikille. Jos huulet ovat kuivat, käytä säännöllisesti, jotta kosteus sitoutuu huuliin.

Vain myymälässä
Labello Care & Colour Red huulivoide 4,8 g

Labello Care & Colour Red huulivoide...

2,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Labello Care & Colour Rosé -huulivoide sisältää innovatiivisen kahden kerroksen teknologian: sisällä hoitava kerros ja ulompana väriä antava kerros.Hoitaa kuivuneita ja rohtuneita huulia tehokkaasti tehden niistä pehmeät. Hoitava koostumus sisältää dekspantenolia ja edistää ihon uusiutumista. Jättää huulille hennon vaaleanpunaisen sävyn ja tekee niistä kauniit, hoidetut ja terveen näköiset.

Labello Sun Protect SPF30 -huulivoide 4,8 g

Labello Sun Protect SPF30 -huulivoide...

2,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Labello Sun Protect -huulivoide suojaa huulia tehokkaasti auringon UVA- ja UVB-säteilyn haittavaikuksilta. Suojakerroin 30. Kosteuttava koostumus sisältää pehmentävä auringonkukkauutetta ja E-vitamiinia, joka suojaa ihoa auringonsäteilyn aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Voide suojaa huulia ja tukee ihon omaa immuunijärjestelmää. Sitoo kosteuden huulille ja tekee niistä pehmeät ja sileät, jättää huulille luonnollisen ja tehokkaan suojan ilman rasvaista ja tahmaista tunnetta.

Tuoteinfo:

Levitä voidetta huulille ennen auringolle altistumista. Lisää säännöllisesti erityisesti uinnin, puuhekuivauksen ja syömisen jälkeen varmistaaksesi suojavaikutuksen säilymisen.

3,0 / 5
Labello for Men Active Care -huulivoide 4,8  g

Labello for Men Active Care -huulivoi...

2,75
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Labello For Men Active Care -huulivoide kosteuttaa ja suojaa huulia tehokkaasti. Kehitetty päivittäiseen käyttöön miehille, jotka tarvitsevat huulilleen kosteutusta, mutta eivät halua tuotteen näkyvän huulilla. Täysin kiilloton, sävytön, luonnollinen ja näkymätön lopputulos. Tehokosteuttaa pitkäkestoisesti ja suojaa huulia tehden niistä pehmeät ja terveen näköiset. Sisältään suojakertoimen 15 ja B5-provitamiinia. Hajusteeton.

Tuoteinfo:

Levitä huulivoidetta tarpeen mukaan kosteuttamaan huulia.

Labello Care & Colour Red huulivoide 4,8 g

Labello Care & Colour Red huulivoide...

2,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Labello Care & Colour Red -huulivoide sisältää innovatiivisen kahden kerroksen teknologian: sisällä hoitava kerros ja ulompana väriä antava kerros. Hoitaa kuivuneita ja rohtuneita huulia tehokkaasti tehden niistä pehmeät. Hoitava koostumus sisältää dekspantenolia ja edistää ihon uusiutumista. Jättää huulille hennon punaisen sävyn ja tekee niistä kauniit, hoidetut ja terveen näköiset.

5,0 / 5
Labello Classic Care -huulivoide 2pack 2 x 4,8g

Labello Classic Care -huulivoide 2pac...

3,00

(Arvo 6,00)
Verkkokaupassa

Labello Classic Care on klassinen huulivoide päivittäiseen käyttöön. Kosteuttaa huulia tehokkaasti ja ehkäisee kosteuden haihtumista. Hoitaa ja ravitsee huulia syvältä. Sisältää Hydra IQ-koostumuksen ja sheavoita. Suojaa huulia tehokkaasti kuivumiselta ja tekee niistä miellyttävän pehmeät ja sileät. Antaa huulille kirkkaan ja värittömän luonnollisen kauniin kiillon. Tuplapakkaus sisältää kaksi huulivoidetta.

Tuoteinfo:

Levitä huulivoidetta tarpeen mukaan kosteuttamaan huulia.

Labello Milk & Honey huulivoide 4,8 g

Labello Milk & Honey huulivoide 4,8 g

Labello Milk & Honey -huulivoide hoitaa huulia luonnon ainesosilla. Hemmottelee ja kosteuttaa huulia pitkäkestoisesti. Sisältää kosteuttavia ja ravitsevia maito- ja hunajauutetta. Rauhoittaa ja elvyttää kuivia ja vaurioituneita huulia. Tekee niistä sileät ja hyvinvoivat. Täyteläinen, runsas voide jättää huulet pehmeiksi ja antaa niille kauniin kiillon. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun