{}

Küchenprofi (45 kpl)

Kuchenprofi Creme Brulee-setti ECO 5 osaa

Kuchenprofi Creme Brulee-setti ECO 5...

42,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kuchenprofi Creme Brulee setillä loihdit helposti herkullisen jälkiruoan. Pakkaus sisältää polttimen sekä 4 keraamista vuokaa. Creme Brulee on helppo ja herkullinen jälkiruoka, jonka voit valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin valmiiksi. Juuri ennen tarjoilua lisäät vain sokerin ja karamellisoit sen ihanan rapeaksi polttimen avulla. Poltinta voi käyttää myö esimerkikis marenkien pinnan ruskistukseen tai lihan ja kanan glaseeraukseen. Myös juuston saa sulatettua ja ruskistumaan polttimen avulla. Polttimessa käytetään butaanikaasua, jota saa ostaa hyvin varustelluista ruokakaupoista, R-kioskeilta sekä huoltoasemilta.

4,5 / 5
Küchenprofi Professional mandoliini

Küchenprofi Professional mandoliini

46,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Küchenprofin vihannesleikkurilla nopeutat ruoanvalmistustasi huomattavasti. Viidellä erilaisella terällä viipaloit ja suikaloit vihannekset ja juurekset helposti. Sormisuojan ansiosta leikkuria on turvallista käyttää. Leikkuri on käytettäessä todella tukeva. Valmistusmateriaali on ruostumaton teräs. Tuote kestää konepesun. Terille suosittelemme käsinpesua, jotta ne säilyvät terävinä pidempään. Viiden vuoden takuu.

Küchenprofi kaasupoltin

Küchenprofi kaasupoltin

36,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Küchenprofin poltin marenkien ruskistamiseen sekä sokerin polttamiseen esimerkiksi Créme Brûlée- jälkiruokaa valmistettaessa. Polttimella voi helposti myös sulattaa juustoa ja viimeistellä lihan, kalan tai kanan pintaa. Polttimeen tulee ostaa erikseen kaasu, joka on samaa mitä sytyttimissä käytetään: butaani.

Küchenprofi Easy digitaalinen paistomittari

Küchenprofi Easy digitaalinen paistom...

23,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Küchenprofi paistomittari Easy:ä on nimensä mukaisesti on helppo käyttää. Ohjelmoit mittariin vain lämpötilan jonka haluat saavuttaa ja työnnät anturin lihapalaan kiinni. Mittari mittaa sekä sisälämpötilan että näyttää ohjelmoidun lämpötilan (0-250 asteen väliltä). Johdon on tarkoitus tulla uunista ulos uunin luukun välistä. TArkista aina ettei johto kosketa uunin seinämiä, vaan ohjautuu 'ilmassa' ulos uunin luukun välistä.

3,0 / 5
{}
Sivun alkuun