Karl Lagerfeld (4 kpl)

Karl Lagerfeld Private Klub EdP tuoksu 25 ml

Karl Lagerfeld Private Klub EdP tuoks...

34,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Muodin kiistaton kuningas Karl Lagerfeld lanseeraa tyyliä ja eleganssia tihkuvan uutuustuoksun Private Klub EdP:n. Tuoksu ilmentää Lagerfeldin pettämätöntä tyylitajua, itsevarmuutta ja uniikkia muotoilua, joka tunnetaan ympäri maailmaa. kukkais-itämainen tuoksu avautuu raikkaan sitruunan, bergamotin sekä punapippurin yhdistelmällä. Sydäntuokussa kukkii ruusu, orvokki sekä magnoliankukka. Lopputuoksu pehmenee cashmeran, myskin sekä mantelin viekottelevalla sekoituksella.

KL Ocean View Edp tuoksu 25 ml

KL Ocean View Edp tuoksu 25 ml

39,90
Verkkokaupassa

Kukkaishedelmäinen uutuustuoksu on saanut alkutuoksunsa litsin, persikan ja ananaksen raikkaasta yhdistelmästä. Sydäntuoksussa kukkii magnolia, ruusu sekä jasmiini. Loppusilauksen tälle tuoksulle antaa vanilja, santelipuu ja myski.

Karl Lagerfeld for Women EdP tuoksu 25 ml

Karl Lagerfeld for Women EdP tuoksu 2...

46,00
Verkkokaupassa

Karl Lagerfeld for Women ilmentää Lagerfeldin pettämätöntä tyylitajua, itsevarmuutta ja uniikkia muotoilua, joka tunnetaan ympäri maailmaa. Alkutuoksussa on limen ja persikan hedelmäinen yhdistelmästä. Viehkeä ruusu, hienostunut magnolia ja temppelipuun kukka muodostavat intensiivisen sydäntuoksun. Myskin ja puun pehmeät sävyt sitovat tuoksun laadukkaat ainesosat yhteen.

4,0 / 5
Sivun alkuun