Joutsen (2 kpl)

Alk. 227,40 (379,00)
Verkkokaupassa

Vaakatikattu, kevyesti slimmattu naisten kevytuntuvatakki, jossa irroitettava huppu. Takissa vetoketjukiinnitys ja vetoketjulliset taskut. Takin sisäpuolella pakkaustasko. Tämä kevyt untuvatakki on käyttöajaltaan lähes ympärivuotinen ja soveltuu mainiosti myös sisäkäyttöön. Takki sopii erinomaisesti myös matkustamiseen, koska se ovat helposti pakattavissa tuotteeseen kuuluvaan suojapussiin.

Pesu- ja hoito-ohjeet:
Sulje napit ja vetimet. Käännä tuote vuoripuoli päällepäin. Kastele tuote. Valitse hellävarainen hienopesuohjelma 30 C. Käytä mietoa, valkaisuaineetonta pesuainetta. 1/3 normaalista määrästä. Huuhtelu runsaalla vedellä. Ei huuhteluainetta. Rumpu- tai tasokuivaus.

4.25 / 5
Useita vaihtoehtoja

53,97 (89,95)
Verkkokaupassa

Laadukas, muhkean korkea untuvatyyny, jonka täytteenä on 60 % untuvaa ja 40 % untuvaista höyhentä. Päälikangas on 100% puuvillaa.

Joutsen-vuodevaatteille on myönnetty ainoana untuvatuotteiden valmistajana Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Valmistettu Suomessa. Joutsen-tuotteissa käytetään korkealaatuista untuvaa, joka hankitaan tiloilta, joissa linnuilla on hyvät elinolosuhteet. Untuvat ovat elintarviketuotannon sivutuotteita.

Tuuleta ja pese tyyny säännollisesti. Pöyhi tyyny kuohkeaksi joka aamu.Vesipesu 60 asteessa. Kasta tuote läpimäräksi ennen pesua. Käytä mietoa, valkaisuaineetonta nestemäistä hienopesuainetta enintään 1/3 normaaliannostelusta. Ei huuhteluainetta. Valitse runsas huuhtelu ja pitkä linkous. Kuivaa kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa välillä käsin tuotetta pöyhien, kunnes untuvatäyte on täysin kuivunut.