hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Kosmetiikkamerkki IsaDora edustaa viimeisimpiä trendejä, korkeinta laatua ja kosmetiikan uusinta tuotekehitystä. IsaDoran kattava valikoima värikosmetiikkaa sopii myös herkkäihoisille ja allergisille, sillä tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja.

IsaDora – Korkeaa laatua ja uusimpia trendejä

Korkea laatu, tuotteiden turvallisuus ja trendikkäät kausikokoelmat kohtuulliseen hintaan ovat IsaDoran toiminnan ydin. Sipaise luomillesi kauden tyylikkäimpiä luomivärisävyjä ja säväytä upeilla trendikynsillä! IsaDoran valikoimista löydät kaikki, mitä tarvitset upeaan meikkiin.

Isadora (95 kpl)

IsaDora Perfect Blush poskipuna 4,5 g

IsaDora Perfect Blush poskipuna 4,5 g

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Runsaspigmenttinen ja pitkäkestoinen poskipuna, jonka samettisen pehmeä koostumus levittyy helposti iholle. Lopputulos on kaunis ja luonnollinen.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Cover Up Foundation & Concealer meikkivoide 35 ml

IsaDora Cover Up Foundation & Conceal...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täydellisen peittävä meikkivoide, jonka satiinisen pehmeä koostumus kestää pitkään ja tuntuu miellyttävältä. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Eyeshadow Quartet luomivärikvartetti 5 g

IsaDora Eyeshadow Quartet luomivärikv...

Alk. 8,45 (16,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kermaisen silkkinen Eye Shadow Quartet luomivärikvartetti levittyy tasaisesti. Pitkäkestoisessa koostumuksessa on intensiivinen väri, joka sulautuu kauniisti ihoon. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
IsaDora Strobing Highlighter Fluid korostusvoide 35 ml

IsaDora Strobing Highlighter Fluid ko...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voidemainen korostusväri kasvoille. Luonnollisen kuultava korostusvoide korostaa ja tuo kasvoille hehkua. Miellyttävän pehmeä koostumus sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton. Kliinisesti testattu. Käyttö: Levitä korostusvoidetta poskipäiden yläpuolelle, otsaan, leukaan, silmien sisänurkkiin, kulmaluiden myötäisesti ja nenänvartta alas. Valoa tuova korostusväri tulee parhaiten esille meikkivoiteen päälle levitettynä. Levitä korostusvoide sormin tai siveltimellä. Häivytä huolellisesti. Voidaan myös sekoittaa meikkivoiteeseen.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Face Sculptor Strobing paletti 18 g

IsaDora Face Sculptor Strobing palett...

26,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Yhdessä paletissa kaikki tarvittava kasvojen parhaiden puolien korostamiseen. Silkinpehmeä koostumus, joka pysyy hyvin iholla. Paletin sävyt sulautuvat ihoon täydellisesti - satiininpehmeä lopputulos. Yhdessä paletissa kolme, hehkua antavaa sävyä. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick huulipuna 3,3 g

IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick...

15,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick on huulia täyteläistävä ja muotoileva huulipuna. Miellyttävän pehmeä koostumus sisältää hoitavia aineita, jotka kosteuttavat, täyteläistävät ja kiinteyttävät huulia, saaden huulet näyttämään pulleammilta ja sileämmiltä. Erikoismuotoiltu kärki mahdollistaa huulipunan erittäin helpon käytön. Hajusteeton. Kliinisesti testattu. Rajaa huulet sävyyn sopivalla huultenrajauskynällä ennen huulipunan levitystä parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Sculpting Lipliner Waterproof huultenrajauskynä 0,3 g

IsaDora Sculpting Lipliner Waterproof...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

IsaDora Sculpting Lipliner waterproof huultenrajauskynällä on kolme toimintoa: rajaus, huulipunan kiinnittäjä tai mattahuulipuna. Helposti levittyvä, vettä hylkivä koostumus sisältää runsaasti pigmenttejä ja estää huulipunan karkailun. Kätevä kierrepakkaus, ei tarvitse teroittaa. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Jelly Pop Nail Gloss kynsilakka 6 ml

IsaDora Jelly Pop Nail Gloss kynsilak...

8,90
Verkkokaupassa

Läpikuultava kynsilakka, jossa on hyytelömäinen kiiltoefekti. Jelly Pop -kynsilakkaa voi käyttää sellaisenaan, jolloin lopputuloksena on todella kiiltävä herkullinen lollipop-sävy. Jelly Pop -kynsilakan alla voi käyttää myös valkoista kynsilakkaa (esim. IsaDora Wonder Nail 685 White China), jolloin lopputulokseen tulee kiiltävä neon-efekti. Käyttämällä Jelly Pop-lakan alla hopeista metallin sävyä (esim. IsaDora Wonder Nail 651 Silver Sparkles) saadaan lopputulokseen metallinen akvarelli-efekti.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Perfect Brows Duo Compact Powder kulmaväri 3 g

IsaDora Perfect Brows Duo Compact Pow...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Perfect Brows Duo Compact Powder on kaksisävyinen, puuterimainen kulmaväri, jolla saa täyteläiset, muotoillut ja luonnollisen näköiset kulmat. Voidaan käyttää kosteutettuna (intensiivinen look) tai kuivana (luonnollinen look). Lopputulos on kestävä ja matta. Mukana tulee pinsetit, kulmaharja ja kaksipäinen sivellin, jonka toisessa päässä on harjassivellin ja toisessa päässä sieniapplikaattori. Hajusteeton. Kliinisesti testattu. Käyttö: Puuterimainen kulmaväri. Levitä mukana tulevalla siveltimellä tai sieniapplikaattorilla. Levitä kuivana, jos haluat luonnollisen lopputuloksen, tai kosteana, jos haluat intensiivisemmän sävyn kulmiisi.

IsaDora Holographic Nails glitterlakka 6 ml

IsaDora Holographic Nails glitterlakk...

9,50
Verkkokaupassa

Kynsilakka, joka saa kynnet kimaltelemaan jalokivien tapaan. Lakka sisältää isoja ja pieniä kiiltohippuja, jotka antavat lakalle jännittävän kolmiulotteisen hologrammiefektin. Lakkaa voi käyttää joko koko kynnellä tai koristeluna värillisen lakan päällä. Holographics-lakka jättää kynnelle tasaisen, sileän pinnan.

Useita vaihtoehtoja
IsaDora Strobing Highlighting Stick korostuspuikko 5,8 g

IsaDora Strobing Highlighting Stick k...

IsaDora Strobing Highlight Stick –hohdeväripuikko korostaa ja antaa kasvoille luonnollista hehkua. Miellyttävän pehmeä, voidemainen koostumus levittyy iholle täydellisesti ja saa aikaan virheettömän, kuulaan lopputuloksen. Kätevä, kierrettävä puikko. Hajusteeton. Kliinisesti testattu. Käyttö: Levitä korostusväriä poskipäiden yläpuolelle, otsaan, leukaan, silmien sisänurkkiin, kulmaluiden myötäisesti ja nenänvartta alas.

Vain myymälässä
IsaDora Eyebrow Pencil Waterproof kulmakynä 1,2 g

IsaDora Eyebrow Pencil Waterproof kul...

13,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Eye Brow Pencil Waterproof on harjallinen kulmakynä, jonka koostumus on pehmeä ja vedenkestävä. Täytä, korosta ja muotoile kulmasi. Vahapohjainen koostumus takaa erittäin pitkäkestoisen lopputuloksen.

Tuoteinfo:

Harjallinen vedenkestävä kulmakynä. Muotoile kulmat levittämällä väriä kulmakynällä. Viimeistele kulmakarvat kynän toisessa päässä olevalla harjalla.

Useita vaihtoehtoja