{}

Erisan (14 kpl)

Erisan Hoitava käsivoide 75 ml

Erisan Hoitava käsivoide 75 ml

5,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitaa, pehmentää ja suojaa käsiä sekä kynsinauhoja tehokkaasti. Keramidit vahvistavat ihon omaa kosteussuojaa ja auttavat säilyttämään ihon kimmoisana. Uudistunut koostumus imeytyy iholle nopeasti ja levittyy helposti. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. pH 5,5. Pakkauskoko 75 ml.

Erisan Hoitava pesuneste 400 ml

Erisan Hoitava pesuneste 400 ml

Erisan Hoitava Pesuneste puhdistaa ihon hellävaraisesti ja turvallisesti. Sisältää hoitavia ja suojaavia aineosia, jotka säilyttävät ihon normaalin kosteustasapainon. Erinomainen koko perheen käyttöön. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. pH 5,5. Pakkauskoko 400 ml.

Vain myymälässä
Erisan Kosteuttava perusvoide 150 ml

Erisan Kosteuttava perusvoide 150 ml

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

B5-provitamiinia ja glyseriiniä sisältävä rasvainen perusvoide kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti ja suojaa sitä kuivumiselta. Sopii kuivan ja erittäin kuivan ihon hoitoon koko vartalolle sekä kasvoille. Hellävarainen voide sopii myös helposti ärsyyntyvälle ja atooppiselle iholle sekä lasten herkälle iholle. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. pH 5,5. Pakkauskoko 150 ml.

Erisan Syväpuhdistava puhdistusgeeli 150 ml

Erisan Syväpuhdistava puhdistusgeeli...

Erisan Syväpuhdistava Puhdistusgeeli rasvoittuvalle ja sekaiholle puhdistaa kasvoilta epäpuhtaudet, meikin ja ylimääräisen rasvaisuuden tehokkaasti, ihoa kuivattamatta. Tasapainottaa ihon toimintaa ja ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. Sisältää ratamonlehtiuutetta, joka rauhoittaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.

Vain myymälässä
Erisan Täyteläinen kosteusvoide 250 ml

Erisan Täyteläinen kosteusvoide 250 ml

Karitevoita ja glyseriiniä sisältävä Erisan täyteläinen kosteusvoide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle hoitaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Iho tuntuu samettisen pehmeältä ja joustavalta. Allantoiini rauhoittaa herkkää ihoa. Pehmeästi levittyvä voide imeytyy nopeasti ja tuntuu miellyttävältä iholla. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.

Vain myymälässä
Erisan Kosteuttavat puhdistusliinat 25 kpl

Erisan Kosteuttavat puhdistusliinat 2...

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erisan Kosteuttavat Puhdistusliinat puhdistavat kasvoilta epäpuhtaudet, lian ja vesiliukoisen meikin nopeasti ja vaivattomasti. Hoitavaa ksylitolia sisältävät liinat kosteuttavat ja rauhoittavat herkkää ihoa. Tuloksena on puhdas, raikas ja pehmeä iho. Liinat sopivat kaikille ihotyypeille. Hellävaraiset liinat eivät sisällä hajusteita eivätkä väriaineita. Liinat valmistetaan suomessa.

Erisan kasvovoide & kuorintavoide pakkaus

Erisan kasvovoide & kuorintavoide pak...

7,45 (14,90)
Verkkokaupassa

Pakkaus sisältää: Erisan kasvovoide 100 ml & Erisan kuorintavoide 100 ml. Erisan Kosteuttava Kasvovoide syväkosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä tekee ihosta pehmeän. E-vitamiini toimii ihoa suojaavana antioksidanttina ja betaiini kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti. Miellyttävä ja nopeasti imeytyvä voide sopii erinomaisesti myös meikinalusvoiteeksi. Erisan Kosteuttava Kuorintavoiteen hellävaraisesti kuorivat rakeet irrottavat iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. B5-provitamiini kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Ihon kuorinta tekee ihosta kirkkaan ja pehmeän.

Vain verkkokaupassa
Erisan Täyteläinen jalkavoide  100 ml

Erisan Täyteläinen jalkavoide 100 ml

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitavia öljyjä sekä glyseriiniä sisältävä täyteläinen voide kosteuttaa ja pehmentää jalkojen ihoa tehokkaasti sekä suojaa ihoa kuivumiselta. Pehmeästi levittyvä voide imeytyy nopeasti ja tuntuu miellyttävällä iholla. Raikastaa väsyneitä jalkoja kevyesti, herkkää ihoa ärsyttämättä. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. pH 5,5. Pakkauskoko 100 ml.

4,5 / 5
Erisan Suojaava kasvovoide SK15 75 ml

Erisan Suojaava kasvovoide SK15 75 ml

8,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erisan Suojaava kasvovoide SK15 antaa tehokkaan suojan ulkoisia stressitekijöitä, kuten auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteitä sekä ilmansaasteita vastaan. A-vitamiini edistää ihon uudistumista sekä parantaa ihon joustavuutta. E-vitamiini suojaa ihoa ja edistää ihon palautumista auringon ja ilmansaasteiden aiheuttamista vaikutuksesta. Imeytyy nopeasti. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. pH 5.5. Pakkauskoko 75 ml.

Erisan Täyteläinen kosteusvoide 150 ml

Erisan Täyteläinen kosteusvoide 150 ml

5,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Karitevoita ja glyseriiniä sisältävä täyteläinen kosteusvoide hoitaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Iho tuntuu samettisen pehmeältä ja joustavalta. Allantoiini rauhoittaa herkkää ihoa. Pehmeästi levittyvä voide imeytyy nopeasti ja tuntuu miellyttävältä iholla. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. pH 5,5. Pakkauskoko 150 ml.

Erisan Kosteuttava kuorintavoide 100 ml

Erisan Kosteuttava kuorintavoide 100 ml

Erisan Kosteuttava -kuorintavoiteen hellävaraisesti kuorivat rakeet irrottavat iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. B5-provitamiini kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Ihon kuorinta tekee ihosta kirkkaan ja pehmeän. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. ph 5,5. Pakkauskoko 100 ml.

Vain myymälässä
Erisan Alkoholiton kasvovesi 200 ml

Erisan Alkoholiton kasvovesi 200 ml

Erisan Alkoholiton -kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen ja raikastaa ihon. B5-provitamiini hoitaa ja allantoiini rauhoittaa herkkää ihoa. Säilyttää ihon normaalin kosteustasapainon ja jättää ihon samettisen pehmeäksi. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. pH 5,5. Pakkauskoko 200 ml.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun