hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

DKNY (14 kpl)

DKNY Be Tempted Body Lotion vartalovoide 150 ml

DKNY Be Tempted Body Lotion vartalovo...

Be tempted vartalovoide kosteuttaa ja raikastaa ihoa ja tekee siitä samettisen pehmeän. Kevvyt koostumus imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi. Tuoksu on hedelmäis itämainen tuoksu, jossa yhdistyvät mustaviinimarja ripauksella sitrusta ja vaaleat ruusut ripauksella vaniljaa.

Vain myymälässä
DKNY Be Delicious Fresh Blossom EdP Spray tuoksu 30 ml

DKNY Be Delicious Fresh Blossom EdP S...

49,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Iloinen, intensiivisen naisellinen ja häpeämättömän kaunis; DKNY Be Delicious Fresh Blossom on tuoksu, joka on yhtä mieltä ylentävä kuin kevät itse. Sekoitus sädehtivää greippiä, mustaherukkaa ja auringossa kypsynyttä aprikoosia. Kukkiva, läpikuultavan kevyt kielo ja ruusun terälehdet kääriytyvät heleään jasmiiniin. Vaaleat puun sävyt ja pehmeän ihon sävyt viimeistelevät tuoksun.

5,0 / 5
DKNY Be Tempted Body Wash suihkugeeli 150 ml

DKNY Be Tempted Body Wash suihkugeeli...

Be tempted tuoksuinen kosteuttava ja ihoa pehmentävä suihkugeeli. Tuoksu on hedelmäis itämainen tuoksu, jossa yhdistyvät mustaviinimarja ripauksella sitrusta ja vaaleat ruusut ripauksella vaniljaa.

Vain myymälässä
DKNY Be Delicious Crystallized Apple EdP tuoksu 50 ml

DKNY Be Delicious Crystallized Apple...

Raikas, intensiivisen naisellinen ja mehukkaan herkullinen, sitä on DKNY Be Delicious Crystallized Apple. Tuoksu on sekoitus vihreää omenaa sekä pehmeää magnoliaa. Kevyitä puun vivahteita ja pehmeätä myskiä tekevät tuoksusta ihastuttavan. Be Delicious juhlii kantajansa yksilöllisyyttä virkistävällä tavalla.

Vain myymälässä
DKNY Fresh Blossom Crystallized Apple EdP tuoksu 50 ml

DKNY Fresh Blossom Crystallized Apple...

Iloinen, intensiivisen naisellinen ja häpeilemättömän kaunis, sitä kaikkea on DKNY Fresh Blossom Crystallized Apple. Tuoksu, joka kirkastaa päivää kristallin tavoin. Sekoitus jossa kohtaavat punaiset hedelmät, kepeä freesian kukka sekä ruusuveden miellyttävyys. Kevyet puun vivahteet, pehmeä myski ja sokerinsuloinen vadelma muodostavat tämän ihastuttavan tuoksun.

Vain myymälässä
Sivun alkuun