hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Detria Arbutin (8 kpl)

Arctic Arbutin seerumi 30 ml

Arctic Arbutin seerumi 30 ml

51,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Arctic Arbutin Syväkosteuttava tehoseerumi ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä sekä suojaa, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa. Estää ja hidastaa ihon kollageenin haurastumista.
Ehkäisee ruskean liikapigmentin syntymistä, poistaa maksaläiskiä, vähentää couperosa-ihon punoitusta sekä häivyttää ihon pinnallista verisuoniverkostoa. Suojaa UV-säteilyn haitoilta. Poistaa ja vaalentaa maksaläiskiä sekä ruskeaa liikapigmenttiä. Lisää ihon kimmoisuutta ja heleyttä sekä täyttää ilmejuonteita. Rauhoittaa atooppisen ihon ärtymystä. 100 % kasviperäiset raaka-aineet. Hajusteeton.

5,0 / 5
Arctic Arbutin kasvovoide 50 ml

Arctic Arbutin kasvovoide 50 ml

51,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Suojaava kasvovoide ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä sekä suojaa, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa. Estää ja hidastaa ihon kollageenin haurastumista. Ehkäisee ruskean liikapigmentin syntymistä, poistaa maksaläiskiä, vähentää couperosa-ihon punoitusta sekä häivyttää ihon pinnallista verisuoniverkostoa. Suojaa UV-säteilyn haitoilta. Poistaa ja vaalentaa maksaläiskiä sekä ruskeaa liikapigmenttiä. Lisää ihon kimmoisuutta ja heleyttä sekä täyttää ilmejuonteita. Rauhoittaa atooppisen ihon ärtymystä. 100 % kasviperäiset raaka-aineet. Hajusteeton.

3,5 / 5
Detria Arbutin Couperosa -päivävoide 50 ml

Detria Arbutin Couperosa -päivävoide...

Kosteuttava ja suojaava päivävoide herkän ja kuivan ihon hoitoon. Ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja suojaa ihoa UV-säteilyn haitoilta. Ehkäisee couperosaa ja ihon pigmenttivirheitä sekä lisää ihon kimmoisuutta.

Tuoteinfo:

Päivävoide couperosa-ihon hoitoon. Hajusteeton.

2,75 / 5
Vain myymälässä
Detria Arbutin Couperosa -yövoide 50 ml

Detria Arbutin Couperosa -yövoide 50 ml

Täyteläinen ja rauhoittava yövoide vahvistaa herkkää couperosa-ihoa. Ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.

Tuoteinfo:

Yövoide couperosa-ihon hoitoon. Hajusteeton.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Sivun alkuun