hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Calvin Klein valmistaa valloittavia tuoksuja sekä muita kosmetiikkatuotteita sekä naisille että miehille. Ihanat tuoksut tekevät olostasi ihanan raikkaan. Calvin Kleinin valikoimista löytyy useita erilaisia hajuvesiä ja jokaiselle löytyy varmasti omanlainen tuoksu Sokoksen verkkokaupan valikoimista.

Calvin Kleinin valloittavat tuoksut

Calvin Kleinin hajuvedet ovat valmistettu laadukkaista ainesosista, jonka ansiosta ne kestävät iholla pitkään. Calvin Kleinin valikoimissa on sekä trendikkäitä kausituoksuja että klassikkotuoksuja, joista saat nauttia vuodesta toiseen.

Calvin Klein (64 kpl)

Calvin Klein ck one lahjapakkaus

Calvin Klein ck one lahjapakkaus

39,90
Verkkokaupassa

Lahjapakkaus naiselle ja miehelle. Lahjapakkaus sisältää EdT-tuoksun 50 ml sekä stick-deodorantin 75 ml. Calvin Kleinin alkuperäinen jaettu tuoksu sekä naisille että miehille. Tuoksu inspiroi luottamaan itseensä ja hakeutumaan muiden ihmisten seuraan. Puhdas. Virkistävä. Kevyt. Täydellinen tasapaino keveyden ja aistillisuuden välillä.

Calvin Klein kiristämätön nilkkasukka 3 paria/pakkaus

Calvin Klein kiristämätön nilkkasukka...

Alk. 21,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kiristämätön, resoriton nilkkasukka 3-pack.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Calvin Klein ck one summer EdT 2016 tuoksu 100 ml

Calvin Klein ck one summer EdT 2016 t...

Kupliva. Viileä. Energisoiva. ck one summer tuoksua on inspiroinut kupliva virvoke lämpimänä kesäpäivänä. Sitruuna-lime cocktailin, tähtianiksen sekä amber-puun yhdistelmä luo viileän ja energisoivan tuoksun. Tuoksu herättää mielikuvan kevyistä aalloista jaloissasi, kun lämmin kesätuuli kietoutuu ympärillesi.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Calvin Klein Sheer Beauty Essence EdT tuoksu 30 ml

Calvin Klein Sheer Beauty Essence EdT...

49,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihastuttavan herkkä ja elegantti Sheer Beauty Essence on kukkaishedelmäinen tuoksu myskin vivahteella ja modernilla ripauksella viattomuutta. Alkutuoksun aasialainen päärynä ja valkoinen persikka on yhdistelmä hehkuvaa raikkautta. Herkät ruusun terälehdet, huumava pioni ja mangolia yhdistyvät sydäntuoksussa. Lopputuoksu verhoutuu kermaiseen vaniljaan ja myskiin.

Tuoteinfo:

Eau de Toilette -tuoksu naiselle. Suihkauta tuoksua ranteisiin, kyynärtaipeeseen, korvan alle tai sydämen lähelle.

4,6667 / 5
Calvin Klein Sheer Beauty EdT tuoksu 30 ml

Calvin Klein Sheer Beauty EdT tuoksu...

50,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten tuoksu, itsevarma nainen. Pilkettä silmäkulmaan, leikkisyyttä elämään, täyteläistä naisellisuutta. Sitä on Sheer Beauty. Tuoksu on tehty mm. persikkabellinistä, punaisista marjoista, vaalenapunaisesta liljasta, pionista, myskistä, santelipuusta ja vaniljankukasta. Pirskahteleva tuoksu herättää aistit ja hurmaa moninaisilla vivahteillaan.

Tuoteinfo:

Naisten Eau de Toilette -tuoksu. Suihkauta tuoksua ranteisiin, kyynärtaipeeseen, korvan alle tai sydämen lähelle.

4,5 / 5
Calvin Klein ck free EdT tuoksu 50 ml

Calvin Klein ck free EdT tuoksu 50 ml

54,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Miesten Eau de Toilette -tuoksu. Modernin, itsenäisen miehen elinvoiman inspiroima ckfree on odottamattomasti raikas, mutta kuitenkin huoleton ja selkeästi maskuliininen. Aluksi latvatuoksun absintti houkuttelee vapauttamaan mielen. Sydäntuoksu jatkaa matkaa mausteisena ja lämpenee kohti metsäisiä pohjatuoksun sävyjä tarjoten luottavaisuutta ja syvyyttä.

Calvin Klein ck free EdT -tuoksu 30 ml

Calvin Klein ck free EdT -tuoksu 30 ml

39,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

'Modernin, itsenäisen miehen elinvoiman inspiroima ckfree on odottamattomasti raikas, mutta kuitenkin huoleton ja selkeästi maskuliininen. Aluksi latvatuoksun absintti houkuttelee vapauttamaan mielen. Sydäntuoksu jatkaa matkaa mausteisena ja lämpenee kohti metsäisiä pohjatuoksun sävyjä tarjoten luottavaisuutta ja syvyyttä.Latvatuoksu: Absintti, Jackfruit, Thaimaan Tähtianis, KatajanmarjaSydäntuoksu: Etelä-Amerikan Buchu, Mokkanahka, Kahvi, TupakanlehdetPohjatuoksu: Kovapuu, Tammisammal, Patsuli, Teksasin setripuu'

Tuoteinfo:

Eau de Toilette -tuoksu.

4,8 / 5