hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Braun (11 kpl)

Braun 3-Series 3000s parranajokone

Braun 3-Series 3000s parranajokone

69,95
Verkkokaupassa

Kolminkertainen ajotoiminto - Kolme erikseen jousitettua terää myötäilevät kasvojen muotoja ja leikkaavat sekä pitkät että lyhyet partakarvat jokaisella vedolla. MicroComb-teknologia – Nappaa ja syöttää enemmän partakarvoja teriin ja ajaa kolmen päivän sängen uskomattoman tehokkaasti minimoiden samalla parranajon aiheuttaman ihoärsytyksen. SensoFoil – Tehokkaaseen ja tarkkaan ajoon. Optimoitu teräverkko leikkaa partakarvat helpommin. Uskomattoman sileä ihoa vasten.

Braun KF520.1 CaféHouse Pure Aroma kahvinkeitin

Braun KF520.1 CaféHouse Pure Aroma ka...

Braunin kahvinkeitin on ehdoton valinta, kun haluat ensiluokkaisen kupillisen kahvia. Helppo käyttö, upea tulos. Juuri kuten haluat. Selkeä ja kaunis muotoilu, joka antaa parasta kahvia. CaféHouse kahvinkeittimellä nautit aidon kahvin mausta. Automaattinen suodattimen vapautuspainike ja käytännöllinen sivulle kääntyvä irotettava suodatin. Ergonominen avoin kädensija. 10 kupin kannu. Automaattinen virrankatkaisu 40 min. Valkoiseksi lakattu pinta.

4 / 5
Vain myymälässä
Braun Multiquick 3 WK300 vedenkeitin

Braun Multiquick 3 WK300 vedenkeitin

44,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tyylikäs muotoilu sekä huippunopea lämmityselementti, vesi kiehuu jo 45 sekunnissa. Vedenkeittimen tilavuus on 1.7 litraa ja teho 2200 W. Keittimessä on irroitettava ja pestävä kalkinsuodatin. Automaattinen virrankatkaisu veden kiehuessa tai jos tyhjä keitin laitetaan päälle. Laitteessa on turvallisuutta lisäävä ja puhdistamista helpottava peitetty lämpövastus.

5 / 5
Braun 3-series 3050CC parranajokone

Braun 3-series 3050CC parranajokone

Braun Series 3 parranajokone 3050CC tarjoaa nopean ja kivuttoman parranajon. Triple Action FreeFloat -toiminto ja partakarvat erotteleva MicroComb mahdollistaa jopa kolmen päivän sängen ajon nopeasti ja kivuttomasti. Kolme itsenäisesti liikkuvaa leikkausosaa mukautuu kasvojen muotoihin ja leikkaa tehokkaasti sekä pitkät että lyhyet partakarvat jokaisella vedolla. Parranajokone on täysin vedenkestävä ja vesipestävä. Voit käyttää sitä myös suihkussa. Täyteen ladattu akku mahdollistaa 45 minuutin käytön.

Vain myymälässä
Braun 3-Series 3010S Wet&Dry parranajokone

Braun 3-Series 3010S Wet&Dry parranaj...

89,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Braun 3010 Wet & Dry -parranajokonetta voi käyttää suihkussa vaahdon tai geelin kanssa. MicroComb-tekniikan avulla Series 3 saavuttaa ja ohjaa enemmän karvoja leikkuuosiin, minkä ansiosta parranajo on nopeampaa kuin koskaan aiemmin*. SensoFoil-kolmoisajomenetelmä tarjoaa entistäkin paremman parranajokokemuksen jopa 3 päivän parralle. Kolme erikseen jousitettua terää mukautuu kasvojen muotoihin. Tarkka ajo, täydellinen ihomukavuus. 1 tunnin latauksella 45 min käyttöaikaa. 100 % vesitiivis parranajokone on helppo puhdistaa. Automaattinen jännitteenvaihto 100-240V. *Testattu vrt. aiempaan 3-Series sukupolveen

Braun SE5511 Wet&Dry epilaattori

Braun SE5511 Wet&Dry epilaattori

Johdotonta Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattoria voi käyttää kylvyssä ja suihkussa käyttömukavuuden ja kätevyyden lisäämiseksi, joten se on ihanteellinen valinta naisille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet epilaattoria. 28 MicroGrip -pinsettiä poistaa neljä kertaa lyhyemmät ihokarvat kuin vaha ja iho on sileä jopa neljä viikkoa. Lämmin vesi auttaa rauhoittamaan ja rentouttamaan ihon sekä tekee epiloinnista miellyttävämpää. Liukumaton kahva tekee epilaattorista helposti hallittavan. Laitteen kahden nopeusasetuksen ansiosta voit valita hitaamman nopeuden, jos et vielä ole tottunut epilointiin tai epiloit herkkiä alueita kuten bikinirajaa tai kainaloita. Nopeampi asetus sopii tehokkaampaan epilointiin. 30 minuutin käyttöaika vain yhden tunnin latauksella.

Braun Satin Hair 1 AS 110 ilmakiharrin

Braun Satin Hair 1 AS 110 ilmakiharrin

19,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ilmakiharrin AS 110 sopii kosteiden hiusten muotoiluun. Kihartimen muotoiluharja on ihanteellinen pienten kiharoiden ja laineiden tekoon ja se sopii erinomaisesti myös hiusten kohottamiseen juuresta sekä latvojen taivuttamiseen.

- 200 W
- 2 m virtajohto
- 2 lämpötila-asetusta
- pieni harja (23 mm) pienille kiharoille ja latvojen muotoiluun
- automaattinen kiharanvapautin

5 / 5
Braun MQ500 Soup sauvasekoitin

Braun MQ500 Soup sauvasekoitin

59,95
Verkkokaupassa

Patentoitu sekoituspää tuottaa hienon ja tasaisen lopputuloksen. Anti-Splash-muotoilu varmistaa puhtaan keittiön. 2 eri nopeutta, joita voi helposti säätää yhdellä kädellä. Käyttömukavuutta lisää erittäin kevyt paino sekä pehmeällä pinnoitteella oleva kädensija. Patentoitu EasyClick takaa kaikkien lisälaitteiden irrottamisen yhdellä napin painalluksella. Sauvasekoittimen lisäksi pakettiin kuuluu 600 ml:n kulho mitta-asteikolla.

4 / 5
Braun JB5050WH tehosekoitin

Braun JB5050WH tehosekoitin

99,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Braun Identity Collection JB5050WH Tehosekoitin - älykäs, tehokas ja tyylikäs! Tehokas 900 W moottori, kaksi eri nopeutta + pulssitoiminto. Sekoittimella teet isommankin määrän kerralla, sillä kannun kapasiteetti on 1,6 litraa. Kannu on thermo resist -lasia, joten se kestää kuumat ja jäiset ainekset sekä niiden aiheuttaman nopean lämpötilan vaihtelun. Kannun muoto ja korkeammalle asetetut terät hoitelevat kovatkin ainekset tasaisen pehmeäksi hetkessä. Kannussa helposti irrotettavat terät. Osat konepesun kestäviä.

Braun HM3000WH MultiMix 3 sähkövatkain

Braun HM3000WH MultiMix 3 sähkövatkain

49,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ergonomisesti muotoiltu Braun HM3000WH MultiMix 3 sähkövatkain tekee leivonnasta ja ruoanlaitosta helppoa, nopeaa ja tehokasta. SmartMix-teknologian mukaisesti laitteen moottori on sijoitettu pystysuorassa asennossa suoraan vatkaimien yläpuolelle, minkä ansiosta laitteen paino ohjautuu eteen ja suoraan sekoituskulhoon. Vatkaimet on helppo irrottaa ja asettaa paikoilleen käyttämällä EasyClick -painiketta. Joustava johdon kiinnitys puolestaan huolehtii siitä, että johto pysyy poissa laitetta käyttävän käden tieltä.
Tehoa vatkaimessa on 450 W ja nopeutta on helppo säädellä. 5 eri nopeutta ja turbotoiminto. Mukana ruostumattomasta teräksestä valmistetut konepesun kestävät vispilät ja taikinakoukut.

Braun CoolTec 2S parranajokone

Braun CoolTec 2S parranajokone

159,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Braun °CoolTec – maailman ensimmäinen parranajokone aktiivisella viilennysteknologialla. Integroitu elektrokeraaminen viilennyspalkki viilentää automaattisesti ihoa ajon aikana minimoiden ihoärsytystä. Se toimii ilman geeliä tai voidetta. Mukautuva kolmoisajomenetelmä takaa tehokkaan ja tarkan ajon. Tehokas pitkien ihokarvojen viimeistelijä. LED-näyttö osoittaa akun tilan + puhdistus- ja matkalukkoindikaattori. Vedenkestävä 5 metriin saakka ja täysin vesipestävä. Dermatologisesti testattu ja Skin Health Alliance -liiton hyväksymä. 2 vuoden takuu.(

3 / 5
Sivun alkuun