Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

PT-Design

PT Design käsilaukku

tuotteen arvosana 4.4/5

Siirry arvioihin8kappaletta

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ajattoman tyylikäs ja tilava kasvisparkkinahkainen laukku. Edessä PT-Design metallilaatta. Sisällä taskullinen väliseinä vetoketjulla ja sivuissa vetoketjullinen tasku ja kaksi avotaskua esim. puhelimelle.

Tuotetiedot
Materiaali

NAHKA

Tuotekoodi

6412989396779

Arviot (8)

tuotteen arvosana 4.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    BellaMagliaVahvistettu osto

    Klassikko

    Ostin laukun muutama viikko sitten ja olen käyttänyt sitä siitä lähtien päivittäin. Laukkuun mahtuu kaikki itselleni tarvittava. Luonnonmateriaalina nahka on kestävä ja ajan myötä vain paranee käytössä. Olen tyytyväinen ostokseeni.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KassiAlmaVahvistettu osto

    Hyvä ostos!

    Laukussa on sisällä kaksi vetoketjullista säilytystaskua ja ne ovat riittävän suuret. Kahtia jaettu sisäosa auttaa, että tavarat pysyvät paremmin järjestyksessä, lisäksi vaalea sisävuori on iso plussa, sillä tavarat löytyvät helpommin. Sopiva koko mahtuu helposti mukaan sateenvarjo ja juomapullo, mutta laukku ei ole kuitenkaan liian suuren näköinen. Hihnat ovat riittävän pitkät, että laukkua pystyy kantamaan olalla. Siisti ulkonäkö, ei ylimääräisiä koristeluita.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Pii tyttöVahvistettu osto

    Sopiva laukku minulle

    Harkittu ostos. Katselin pitempään sopivaa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Suosittelija38Vahvistettu osto

    Toimiva kohtuuhintainen laukku

    Minulla ja ystävilläni on ollut käytössä PT Design laukkuja ja olemme olleet niihin tyytyväisiä kaikin puolin. Viimeisimmän jouduin palauttamaan, mutta syynä oli ainoastaan väärin arvioimani koko, jonka vuoksi laukku ei olisi soveltunut aiottuun käyttötarkoitukseen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    kesä23Vahvistettu osto

    Käytössä sopiva

    Ostin tämän nahkaisen käsilaukun n. kuukausi sitten. Olen ollut todella tyytyväinen, koko ja ruskea väri sopivat minulle hyvin.