Sisältöön
NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream huulivoide 8 ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
10,90 €8,70 €
1 362,50 €/l
Valittu väri:27 Madrid
  • 27 Madrid
  • 32 Rome

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nyx Professional Makeup Soft Matte Lip Cream ei ole huulipuna tai huulikiilto - vaan huulivoide! Tämä faniemme suosima koostumus tuoksuu ihanalta ja antaa tasaisen värin ja sametinpehmeän mattalopputuloksen. Tuote on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Suede Matte Lip Liner -huultenrajauskynän kanssa. Niiden sävyt on suunniteltu sopimaan yhteen. Jokainen kevyistä sävyistä on hämmästyttävän pitkäkestoinen. Ei ole mikään ihme, että fanimme rakastavat näitä ihanalta tuoksuvia huulivoiteita! Antaa huulille voidemaisen, runsaspigmenttisen mattasävyn.

Tuotetiedot
Ainesosat

Isohexadecane, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Beeswax/Cera Alba/Cire d’Abeille, Glyceryl Behenate/Eicosadioate, Talc, Cyclopentasiloxane, Propylene Carbonate, Silica, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone Crosspolymer, Rosin/Colophonium/Colophane, Barium Sulfate (CI 7712), Phenoxyethanol, Flavor/Aroma, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Yellow 6 Lake (CI 15985), Yellow 5 Lake (CI 1914), Red 6 (CI 1585), Red 7 (CI 1585), Red 28 Lake (CI 4541). Amsterdam & Prague- Isohexadecane, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Beeswax/Cera Alba/Cire d’Abeille, Glyceryl Behenate/Eicosadioate, Talc, Cyclopentasiloxane, Propylene Carbonate, Barium Sulfate (CI 7712), Silica, Methyl Methacryl|Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Taiwan

Tuotekoodi

0800897848972

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    NenneVahvistettu osto

    Pysyy hyvin

    Pysyy hyvin ja on kaunis väri. Vaatii tarkkuutta laitettaessa ja ehdottomasti myös huulten rajauksen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Memmu99Vahvistettu osto

    Täyteläinen

    Huulet eivät tunnu kuivilta, vaan täyteläisen pehmeiltä

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    1221

    Hyvä huulituote

    Ostin tuotteen kuultuani hyviä kommentteja siitä aikaisemmin mm. Youtuben kautta. Ostin kaksi sävyä, Prague ja Copenhagen. Pidän molemmista tosi paljon. Nimi kuvaa hyvin eli on todella pehmeää, hyvin levittyvää ja kuivuu lopulta mataksi. En itse laittaisi kumpaakaan ilman huultenrajauskynää, koska huultenrajauskynällä saa esim. huulten ääriviivat tehtyä symmetrisesti, eikä tulos ole niin "maalatun" näköinen, vaan se on enemmänkin luonnollisen ja "määritellyn" näköinen. Pidän myös näiden tuoksusta. Sävyvalikoima on todella laaja ja aion luultavasti lähitulevaisuudessa ostaa vielä pari muutakin sävyä.