+ / - Hover over image to Zoom

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream huulivoide 8 ml

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream huulivoide 8 ml is rated 4.1 out of 5 by 25.
Rated 5 out of 5 by from hintansa arvoinen matta! Ensimmäinen löytämäni mattahuulipuna, joka ei kuivata huulia! Levittyy pehmeästi ja helposti ja kuivuu nopeasti mataksi. Kestää todella hyvin käytössä, esim. vesilasiin ei juodessa jää väriä ollenkaan, vain harvoin joutuu lisäilemään. Todella, todella hyvälaatuinen ja hinta-laatu-suhde ihan uskomaton näissä. Näin huulipuna-addiktina tämä on yksi ehdottomista suosikkituotteistani, olen ostanut useissa eri sävyissä!
Date published: 2016-06-08
Rated 5 out of 5 by from Hyvä koostumus/london Ostin kun nyx tuli sokoksille. Olen ollut tyytyväinen tuotteeseen. Kevyt koostumus, tarvitsee laittaa ainakin kaksi kerrosta (ainakin london), että peittää hyvin. Ei kuivata huulia ja on helppo lisätä päivän mittaa ilman, että näyttäisi rumalta (esim. Nyxin lingerie huulipunat saattavat näyttää rumalta kun lisää kesken päivää).
Date published: 2016-11-25
Rated 4 out of 5 by from Hyvä mattainen lopputulos Osti yhden sävyn ja olin todella tyytyväinen. Tämä tuote kyllä kuivatti minun huuliani aika nopeasti, hoten siitä yksi miinus. Östan jatkossa kyllä lisää kun tulee minun myymälääni.
Date published: 2016-10-26
Rated 3 out of 5 by from Hinta-laatusuhde ok Olen nyt käyttänyt pidemmän aikaa tuotetta. En ehkä toista ostaisi, sillä levittyy epätasaisesti ja varsinkin kun itsellä on tumma sävy niin jää helposti läikikkääksi. Pysyy jonkun verran, pitää kuitenkin tasaisesti lisätä. Tuntuu että ohut kerros tuotetta pysyy ihan kohtuullisesti, mutta jos haluaa paksun peittävän niin se lähtee heti. Ehkä mielummin ostaisin seuraavalla kerralla jonkun arvokkaamman ja paremman tuotteen, mutta hyvä hintalaatusuhde jos haluaa paljon eri sävyjä ja esimerkiksi tietyn muoti/kausisävyn.
Date published: 2017-05-22
Rated 3 out of 5 by from Hyvä Hintansa arvoinen tuote! Lip creamissa on väriä ja levittyy huulille suhteellisen helposti. Itselläni tosin on usein ongelmia tarkkuuden kanssa huulien reunoilla, mutta sekin asia korjaantuisi varmasti huulikynällä. Tuote pysyy huulilla ihan hyvin. Ei kuitenkaan kestä syömistä tai juomista juurikaan ja muussakin käytössä kuluu. Joten korjailemaan saattaa joutua. Tuote myös kuivattaa hieman huulia. Plussaa hyvästä värivalikoimasta!
Date published: 2016-05-02
Rated 4 out of 5 by