×

Valitse ensin osuuskauppa luettelosta

Sokos Oulu

Yhteystiedot

Aukioloajat

Ma Ti Ke To

Pe La Su

Aukioloajat

Ma Ti Ke To

Pe La Su

Aukioloajat

Ma Ti Ke To

Pe La Su

Sijainti


 

Kauneudenhoitopalvelut ja ajankohtaiset hiustrendit Sokos Hyvä Olosta. 

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Oulun keskustassa Sokoksen yhteydessä sijaitsevaan kampaamohoitolaamme. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluja panostaen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee Sinua juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii.

Hinnaston löydät täältä.

Ajanvaraus: Voit varata aikasi numerosta 044 4050 750 tai nettiajanvarauksemme kautta.

Palvelumme muun muassa:

Kauneus- ja hemmotteluhoidot, parturipalvelut, kampaukset, hoitotuotteet, meikkaus, kynnet, kulmat ja ripset, Hydrafacial-hoidot, korvien rei’itys, hiustenpidennykset, pigmentointi ja microblading. 

Ajankohtaista

Fiskars – vaikuta ja kierrätä

Tiesitkö, että Fiskarsin Sorsakosken tehtaalla valmistettujen keitto- ja paistoastioiden materiaaleista vähintään 70 prosenttia on kierrätettyjä? Nyt voit olla mukana rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta. Voit palauttaa vanhat keitto- tai paistoastiasi Sokos-tavarataloissa sijaitseviin Fiskarsin kierrätyspisteisiin 1.–28.8.2022. Valikoimastamme löydät vanhojen tilalle tuliteriä ja ympäristöystävällisesti valmistettuja keittiövälineitä. Tutustu Fiskars All Steel pure -paistoastioihin!


Lisäpalvelut

  • SmartPost