+ / - Hover over image to Zoom

Lancôme Teint Idole Ultra Wear meikkivoide 30 ml

Lancôme Teint Idole Ultra Wear meikkivoide 30 ml is rated 4.6 out of 5 by 278.
Rated 5 out of 5 by from Suosikki Pääsin vihdoinkin kokeileen ja tuote on aivan uskomaton. Sävyjä oli paljon joten omaan ihonsävyyn löytyi oikea sävy ja peittävyys on hyvä vaikka tuote iholla on kevyt! Sopii hyvin pintakuivan ihoni kanssa.
Date published: 2017-04-18
Rated 4 out of 5 by from Todella hyvä meikkivoide Olen käyttänyt tätä jo jonkun aikaa ja tykännyt todella. Nyt vaan ihmetyttää verkkokaupan värivaihtoehdot, miksi niitä on supistettu? Nyt vain kolme värivaihtoehtoa, mitkä ei käy. Sama homma puutereissa?
Date published: 2017-03-15
Rated 5 out of 5 by from Tuttu luottotuote Teint Idole Ultra uudistui Teint Idole Ultra Weariksi. Erinomainen edelleen. Peittää hyvin, mutta ei tee paklattua lopputulosta. Sopii myös varttuneemmalle daamille. :)
Date published: 2017-02-25
Rated 5 out of 5 by from Luottotuote Paras meikkivoide peittävän mutta luonnollisen meikkipohjan tekoon. Kaunis mattapinta. Mahtavat sävyt, kestävä lopputulos. Sopii arkeen ja juhlaan. Kesäaikaan tykkään käyttää kevyempää tuotetta kun iho ei kaipaa tasoitusta eikä peittävyyttä niin paljoa.
Date published: 2020-03-18
Rated 5 out of 5 by from Täydellinen meikkivoide Olen käyttänyt tuotetta pari vuotta ystävättäreni suosittelemana. Voide levittyy hyvin, ensin sienellä ja viimeistely sormenpäillä taputellen. Peittää hyvin cuperosaposket. Pysyy kasvoilla koko pitkän työpäivän. Puuteria en ole käyttänyt voiteen päällä arkisin ollenkaan, koska pintakuiva, ikääntynyt iho. Juhlameikkiin käytän hieman puuteria. Mielestäni luonnollinen lopputulos. Hinta/ laatusuhde hyvä, tuote riittää pitkään päivittäinkin käytettynä. Olen kokeillut useita meikkivoiteita vuosien varrella ja myös ammatillisesti kokemusta meikeistä.
Date published: 2020-01-13
Rated 4 out of 5 by from Monipuolinen tuote. Ensinnäkin plussaa todella käytännöllisestä annostelijasta! Levitin tämän ohjeiden mukaan meikkisiveltimellä. Tuote on todella ohutta ja sitä on helppo kerrostaa iholle tarvittava määrä. Minulla on pintakuiva iho missä on suurentuneet ihohuokoset. Tämä meikkivoide teki ihosta samettisen ja tasaisen näköisen ja pysyi saman näköisenä koko päivän. Todella harvinaista! Ainut miinus on mielestäni liian voimakas tuoksu mikä sai silmät vuotamaan ja nenän tukkoon. Tämän takia en valitettavasti voi tuotetta käyttää vaikka muuten toimii loistavasti.
Date published: 2020-01-07