+ / - Hover over image to Zoom

Lancôme Hypnôse Mascara ripsiväri 6,5 ml

Lancôme Hypnôse Mascara ripsiväri 6,5 ml is rated 4.6 out of 5 by 612.
Rated 5 out of 5 by from Paras ripsiväri koskaan! Ylivoimaisesti paras ripsiväri mitä olen ikinä käyttänyt! Ripsistä tulee todella pitkät ja tuuheat, ilman paakkuja. Ripsivärin saa hyvin levitettyä aivan ripsen tyvestä lähtien, jolloin olen saanut monesti ystäviltäni kysymyksiä käytänkö eylineria. Ripsiväri myös pysyy ripsissä koko päivän, ei karise. Jos levittäessä vanhingossa sutii iholle, lähtee se täydellisesti vanupuikolla pois. Ehdottomasti luottoripsarini, eritoten juuri ripsiä pidentävän vaikutuksen ja sotkuttomuuden (=helppouden) ansiosta.
Date published: 2017-05-23
Rated 4 out of 5 by from Ihana harjaosa Ostin Oulun Valkean Sokokselta 25.7.18. Kiinnostuin harjan muodosta johon olen ollut nyt tyytyväinen. Sillä pääsee vaivatta silmien kulmaosien pienimpiinkin ripsiin. Ainut miinus, että nyt pari viikkoa käyttäessäni tuotetta harjasta tarttuu välillä pieniä ripsiväripalloja ripsiin, jotka joutuu poistamaan. Ostin vedenkestävänä, koska olen kova nauramaan ja näyttää, että loppupäivästä pitää siistiä silmänaluksia ripsiväristä. Ei ihan pysy koko päivää siistinä. Muutoin hyvin levittyvä, helposti laitettava upea tuote. Kädessä hyvämallinen.
Date published: 2018-08-11
Rated 5 out of 5 by from Ripsipidennystwn jälkeen... Käytin vuosia ripsipidennyksiä ja kun vihdoin vieroitin niistä itseni, oli oman ulkonäön suhteen kriisi. En mielestäni näyttänyt yhtään miltään ilman ripsiä. Parissa viikossa ripset olivat kuitenkin jo elpyneet omalle tasollensa. Samaan aikaan löysin tämän Lancomen ripsarin ja samalla unohtuivat kaikki kriisit. Tällä saa oikeasti aikaan tosi näyttävät ja kauniit ripset! Ei paakkunu, ei varise poskille, eikä mustu yläluomelle. Ja mikä parasta, lähtee helposti pois sitten kun pitääkin. Suosittelen ehdottomasti!!!
Date published: 2018-08-11
Rated 5 out of 5 by from Suosikkiripsiväri Tämä on omille ripsilleni se kaikkein sopivin ripsiväri. Aina välillä innostun kokeilemaan muitakin ripsivärejä, mutta kerta toisensa jälkeen palaan ostamaan Hypnosen. Tämä tuote saa ripset näyttämään pitkiltä ja tuuheilta, lisäksi väri pysyy hyvänä koko päivän, eikä varise. Ripsiväri ei myöskään ärsytä herkkiä silmiäni. Olen suositellut tuotetta useille ystävilleni ja kaikki ovat nimenneet tämän suosikkiripsivärisekseen kokeilun jälkeen.
Date published: 2014-09-06
Rated 5 out of 5 by from Yksinkertaisesti paras Olen käyttänyt Hypnosea vuosia. Kokeilen välillä muitakin blogeissa kehuja saaneita ripsareita, mutta perus-Hypnosen voittajaa ei ole löytynyt. Tällä saan upeat ja näyttävät ripset, joissa taivutus säilyy iltaan asti. Tämä ei varise, kestää kestää myös sateen ja pienet kyyneleet.
Date published: 2018-02-26