Miesten neuleet ja paidat uusissa väreissä

Kevät on saapunut Sokoksen miesten paitavalikoimaan. Miesten neuleet ja paidat ovat nyt saatavilla keväisen kepeissä väreissä. Valikoimasta löytyy harmonisia pastelleja ja pirteitä kirkkaita värejä. Hae kevään trendikkäimmät miesten neuleet ja paidat Sokoksesta joko itselle tai vaikkapa puolisolle lahjaksi. 


Miesten neule- ja paitatrendit kevät 2020


Kevään 2020 miesten muodissa näkyvät pastellivärit, kirkkaat sävyt ja merimieshenkisyys. Hempeät keltaiset, vihreät ja siniset pastellivärit kuuluvat kevääseen. Niiden lisäksi valikoimissa on nyt myös kirkkaita ja voimakkaita sinisiä ja vaaleanpunaisia paitoja ja neuleita. Merimieshenkisyyttä loihditaan pukeutumiseen esimerkiksi raitapaidalla, kipparin lakilla ja nahkaisilla nilkkureilla. 

Vinkki! Todellinen tyyliniekka pukeutuu keväällä päästä varpaisiin vaaleanpunaiseen tai denimiin. 


Miesten neuleita kevään 2020 trendiväreissä


Kevään trendivärit näkyvät neuleissa

Vaaleanpunainen, lämmin keltainen, sininen ja vedenvihreä ovat tämän kevään trendivärit miesten pukeutumisessa. Värit näyttäytyvät niin vaaleina pastelleina kuin kirkkaampinakin sävyinä miesten paidoissa ja neuleissa.

Jos vieroksut voimakkaita huomiovärejä, niin ei huolta! Jo syksyllä trendiksi nousseet maanläheiset ja lämpimät ruskean sävyt ovat vielä keväälläkin huipputyylikkäitä. 

Myös flanelliruudut ovat edelleen muodikkaita. Löydät nyt myös ruutupaidat kauden trendiväreissä Sokokselta.

Tervetuloa ostoksille!


Osta miesten paitoja > 

Osta miesten neuleita > 


Tuotenosto:

Jack & Jones premium Jprarthur neule–39677501

Casa Moda neule–40791503

Tom Tailor flanellipaita–38830501

Fynch-Hatton miesten v-aukko neule 1119211–36014524


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä