Sisältöön
Icebug

Icebug Nirak nilkkurit

149,00 €
väri:9A BLACK
Valittu koko:USL 7.5

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Naisten urheilulliset kävelykengät nastoilla.

Kenkien pinta on 100-prosenttisesti kierrätyspolyesteristä valmistettua RipStop-tekstiiliä. Pintakangas on kulutuksenkestävä ja vettähylkivä.Kangas on valmistettu Bluesign®-standardin periaatteita noudattaen. Bluesign®-standardilla rajoitetaan tuotannon kemikaalien ja päästöjen määrää sekä huolehditaan työntekijöiden ja tuotteen turvallisuudesta. Pintakangas on värjätty Solution Dye -tekniikalla, joka kuluttaa perinteistä väripesua vähemmän vettä ja energiaa.

Kengät ovat kevyet ja ne rullaavat hyvin kävellessä. Lesti on pohjoismaalainen.

Lämmin vuori on kierrätetystä polyesteristä valmistettua fleecekangasta. Sen valmistaja täyttää Bluesign®-standardin vaatimukset ja se on värjätty Solution Dye -tekniikalla.

Hengittävä OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. Pohjallisen pintakangas on valmistettu kierrätetystä polyesteristä, ja myös Bluesign®-hyväksytty ja Solution Dye -värjätty.

Pohjat on valmistettu 20-prosenttisesti kierrätyskumista ja niissä on 13 kestävää hiiliteräsnastaa kunnon pidon varmistamiseksi. Icebug-nastakenkien erinomainen pito muodostuu älykkäästi ja itsenäisesti toimivien nastojen sekä kumipohjan yhdistelmästä. Nastat pureutuvat jäiseen alustaan, mutta esimerkiksi pelkällä asfaltilla kuljettaessa nastat painuvat hieman kenkien pohjien sisään, jolloin kumipohja tarraa alustaan. Voit siis liikkua turvallisesti ja huoletta peilijäältä asfaltille.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

- naisten ulkoilujalkine nastoilla
- Fleece -vuori kierrätetystä materiaalista
- 13 hiiliteräsnastaa
- kosteutta hylkivä päällinen

Alkuperämaa

Vietnam

Materiaali

Mesh -verkkoneulos

Mallinumero

F13093-9A

Tuotekoodi

7310710250903

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita