Sisältöön

Guerlain Cils d'Enfer So Volume ripsiväri 01 Noir

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin6kappaletta
-
0,00 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lumoava valttikortti, vastustamaton ase viettelykseen, Cils d'Enfer So Volume syventää ja korostaa katsetta. Hienostunut maskara, joka tuo äärimmäistä syvän mustaa tuuheutta välittömästi. Ensimmäisestä harjan vedosta lähtien, hellävarainen, voidemainen ja joustava koostumus luo selvästi paksummat ripset. Hoitava koostumus suojaa ripsiä ja sen öljyt estävät maskaran varisemisen. Äärimmäisen kiiltävät öljyt takaavat syvän mustan sävyn. Kuminen harja tavoittaa helposti ja tarkasti jokaisen ripsen - myös kaikkein lyhyimmät ja aivan silmänurkissa olevat - luodakseen sensaatiomaisen kaartavat ripset. Ripset ovat täydellisesti päällystetyt ja muotoillut, juuri oikealla määrällä maskaraa. Häikäisevän tuuheat ja magneettisen mustat ripset.

Saadaksesi ripsistä maksimaalisen tuuheat ja täyteläiset, aseta harja kiinni ripsien juureen ja aloita maskaran levitys hienovaraisella ylöspäin kohti ripsien kärkeä suuntautuvalla zik zak-liikkeellä.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

3346470419124

Arviot (6)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MaRiaVahvistettu osto

    Paras

    Nyt kolmas ripsari tätä samaa merkkiä, enkä enää toiseen vaihda. Tarkkuutta, väriä ja pysyvyyttä, sitä on tämä. Suosittelen!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Clinique2021Vahvistettu osto

    Hintansa arvoinen laadukas ripsiväri

    Ripsivärin harjaosalla on helppoa ja käytännöllistä levittää ripsiväriä tasaisesti ripsiin. Ripsistä tulee tuuheat ja pitkät, eikä ripsiväri jätä klimppejä ripsiin. Väri pysyy koko päivän ripsissä, eikä varise luomille tai kasvoille. Ripsiväri myöskin kestää tavallista kauemmin vaikka päivittäisellä käytöllä, eikä kuivu purkkiin. Aikaisemmissa Guerlainin ripsiväreissä väriä jäi aina pullon kierteiden väliin sotkien koko pakkauksen, mutta uusi pakkaus ei enää sotke, vaan on paremmin suunniteltu. Hyvä, laadukas ja hintansa arvoinen tuote!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sas83Vahvistettu osto

    Ainoa ripsiväri joka ei ropise

    Viimeiset 6 vuotta on tuotetta tullut käytettyä. Paras mitä tullut vastaan.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JyskäläVahvistettu osto

    Loistava tuote

    Tämä on loistava tuote. Väri on intensiivinen, arkimeikkiin riittää kun laitat yhden kerroksen, pidentää ja tuuhentaa ripsiä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Delle

    Erittäin kaunis pakkaus.

    Kylläpä tuli kauniit ripset, tuuheutti haluamallani tavalla. Pysyi varisematta koko päivän ja lähti kivasti illalla myöskin pois. Pieni, kantikas korkki vaati aluksi hieman harjoittelua.