Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

GOSH

GOSH Defining Brow Gel kulmageeli 8 ml

tuotteen arvosana 3.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

GOSH Defining Brow Gel on läpikuultava kulmageeli, joka auttaa pitämään kulmakarvat paikoillaan. Kulmageelin koostumus saa vallattomat kulmakarvat asettumaan paikoilleen tekemättä niitä tahmeiksi tai sotkematta muuta kulmameikkiä. Tuotteesta on saatavilla sekä kevyesti sävytetyt versiot että täysin sävytön kulmageeli. Hajusteeton ja vegaaninen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua\Water, Glycerin, VP/VA Copolymer, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, CI 77499 (lron Oxides), Ethylhexylglycerin, Tetrasodium lminodisuccinate, CI 77491 (lron Oxides), CI 77492 (lron Oxides).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Hajusteeton, vegaaninen

Alkuperämaa

Tanska

Tuotekoodi

5711914031107

Arviot (2)

tuotteen arvosana 3.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Pale neutral

    Aika tummakin

    Tämä ei ollu minun kulmilleni. Kulmat ovat keskivaaleat eivätkä kovin tuuheat. Värin annostelu tässä oli vaikein, välillä se onnistui mutta ei koskaan silloin kun tarvis. Kirkas geeli oli ollut minulle oikeampi valinta. Kulmat pysyivät tällä kyllä paikoillaan. Laittaessani tuotteen se kuumotti ihoani. Tästä syystä ei jatkoon.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TintsiVahvistettu osto

    Aivan mahtava tuote!

    Ostettu n. kuukausi sitten ja olen ollut tyytyväinen. Ainoa huomatuksena sanoisin että harjan kärkeen jää paljon geeliä, joten vahinkoja voi sattua sen kanssa. Geelin koostumus on kuitenkin tosi kevyt joten se lähtee ihan sormen pyyhkäisyllä pois iholta. Pitää kulmakarvat vähän paremmin paikoillaan, paksuntaa niitä hieman ja värjää tummemmaksi. Kuitenkin säilyttäen ne luonnollisen näköisinä.