Asiakaspalvelu

Maksutavat verkossa

Löydät alta lisätietoa maksutavoista.

Verkkopankki >
Luottokortit >

S-Etukortilla maksaminen >
Lasku- ja osamaksukauppa >


Luotto- ja maksukortit

Luotto- ja maksukorteista maksuvälineenä käyvät Visa, Visa Electron ja MasterCard (Eurocard, Maestro). Luottokorttilaskulla tai tilitapahtumissa myyjänä näkyy verkkokauppa.

Verkkokaupassa voit maksaa myös S-Pankin S-Etukortti Visa Debit- tai Credit-kortilla. Credit-kortilla saat tarvittaessa ostoksillesi myös maksuaikaa. Kun ostat verkkokaupassa kirjautuneena käyttäjätunnuksella, johon on liitetty asiakasomistajatiedot, saat S-Pankin maksutavalla Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua ostoksistasi.

Verkkokaupassamme käytetään EU:n maksupalveludirektiivin (PSD2) mukaista vahvaa verkkomaksamisen tunnistautumista, jonka tavoitteena on parantaa maksamisen turvallisuutta. Käytettävästä pankista ja kortista riippuen korttimaksu saattaa vaatia vahvan tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnuksilla.

Maksupalveludirektiivi vaikuttaa kaikkiin EU-alueella toimiviin verkkokauppoihin. Voit lukea lisätietoja PSD2-maksupalveludirektiivistä Finanssivalvonnan artikkelista: https://www.finanssivalvonta.fi/saantely/saantelykokonaisuudet/psd2/


Lahjakortit

S-ryhmän lahjakortit eivät käy maksutavaksi verkkokauppaostoksia maksettaessa.


Verkkopankki

Verkkokaupassa on käytössä seuraavien pankkien verkkopankkimaksu: S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Handelsbanken ja Aktia. Maksusuorituksen jälkeen valitse ”Palaa myyjän palveluun”, jos verkkopankki ei ohjaa sivustoa automaattisesti takaisin verkkokauppaan.

Maksaminen laskulla tai osamaksulla!


Nyt entistäkin helpompaa - laskun saat jatkossa sähköpostitse!

Uuden tilauksen lasku lähetetään asiakkaalle sähköpostitse seuraavan kuun 15. päivä. Sähköpostilasku sisältää vain juuri tehdyn tilauksen summan ja eräpäivän. Mahdollisten edeltävien tilausten osamaksut ja maksumuistukset toimitetaan kirjeenä tai Netpostissa asiakkaalle jokaisen kuukauden 15. päivän jälkeen. Asiakasomistajana voit käyttää S-verkkokauppatiliä, saat jopa 60 päivää maksuaikaa!

Sokos verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Bank Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Voit maksaa laskulla tai osamaksulla vain kirjautuneena ja tunnistautuneena asiakasomistajaksi Sokos verkkokauppaan. Lasku tai osamaksu on mahdollinen enimmillään 5000 € ostoissa.

Laskun koko summan voi maksaa kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. S-verkkokauppatilin käyttöä varten asiakkaan tulee tunnistautua asiakasomistajaksi ja allekirjoittaa luottosopimus Collector Bank Ab kanssa. Collector tekee luottotietojen tarkistuksen tilauksen teon yhteydessä ennen kuin oikeus maksaa laskulla tai osamaksuna myönnetään. Laskulla maksavan asiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt ja vakituisesti Suomessa asuva.

Laskun voi maksaa joko kertasuorituksena, tai Collector Bank Ab kanssa voi sopia tililuottoa koskevan sopimuksen. Osamaksu edellyttää laskussa ilmoitetun vähimmäissumman maksamista ja allekirjoitetun luottosopimuksen lähettämistä Collector Bank Ab. Lomake ja luottosopimuksen ehdot löytyvät Collectorin palvelusta oma.collector.fi

Laskua maksettaessa voi valita 24 kuukauden osamaksun. Korko on 1 % kuukaudessa, mikä vastaa 12 % nimellistä vuosikorkoa. Yli 60 päivän maksuaikakampanjoissa lasku tulee jokaisesta ostosta erikseen. Kaikille laskuille lisätään laskutuslisä 2,95 €. Laskut erääntyvät aina kuukauden viimeisenä päivänä.

Huom! osamaksulla maksettaessa veloitetaan tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa. (Tilinhoitomaksu saattaa muuttua kampanjoittain.) Yli 60 päivän maksuaikakampanjoiden aikaan tehtyjen ostosten osamaksut yhdistyvä omalle tilille, josta veloitetaan erillinen 2,95 € kuukausittainen tilinhoitomaksu. Myöhästyneistä ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 € muistutusmaksu sekä 1 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Mikäli laskulla maksaminen ei onnistu, saat apua Collector Bank Ab:n asiakaspalvelusta:
sähköpostitse: contactcenter@collector.fi
puhelimitse: 020-743 4917

Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä.

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä.

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät täältä.