Sensai-tuotteissa yhdistyvät sekä luonto että tiede. Niissä sulautuvat yhteen uusin teknologia sekä perinteinen parantamisen taito. Sensai on kehittänyt silkin ominaisuuksia jo 70 vuoden ajan auttaakseen naisia saamaan Kaishimaru-silkin pehmeän ihon.

Ikääntymisen merkkejä vastaan Sensain avulla

Sensain tuotteet ovat kehitetty ehkäisemään tehokkaasti ikääntymisen merkkejä ja kaikki Sensai-tuotteet hoitavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Sokoksen verkkokaupan valikoimissa on laaja valikoima Sensain tuotteita. Meiltä löydät kosmetiikkaa, kuten Sensai Mascara 38 °C -ripsivärin sekä ihonhoitotuotteita eri ihotyypeille.

Sensai (154 kpl)

Sensai Fluid Finish SPF15 FF 205 Topaz Beige meikkivoide 30 ml

Sensai Fluid Finish SPF15 FF 205 Topa...

41,50 Hinta verkkokaupassa

Sensai Fluid Finish SPF15 -syväkosteuttava meikkivoide. Tuotteen untuvan kevyt lapikuultava koostumus antaa kauniin keveän peittävyyden sekä upean hehkun iholle. Aurinkosuoja SPF 15. Pakkauskoko 30 ml.

Tuoteinfo:

Kuulas, erityisen kosteuspitoinen värivoide. Levitä pohjustetulle iholle sormin.

4,6 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Cellular Performance Hydrachange Essence -Seerumi 40 ml

Sensai Cellular Performance Hydrachan...

129,00 Hinta verkkokaupassa

Sensai Cellular Performance Hydrachange Essence on silkinpehmeä hoitotiiviste, jonka raikastava Splashing Formula -koostumus kosteuttaa ihon sisältäpäin aivan kuin sisäinen lähde. Nopeasti imeytyvä, erittäin tiivistetty Hydrachange Complex -yhdiste auttaa aktivoimaan ihon hyaluronihapposynteesiä. Hoitotiivisteen koostumus sitoo kosteutta tehokkaasti vaikuttavan, syvällä ihossa kosteuttavan ja ikääntymisen merkkejä torjuvan ihonhoidon edistämiseksi.

Tuoteinfo:

Hoitotiiviste, joka kosteuttaa ihoa sisältäpäin. Levitä aamuin illoin hoitoveden jälkeen.

5,0 / 5
Sensai Cellular Performance Hydrachange Mist -hoitosuihke 100 ml

Sensai Cellular Performance Hydrachan...

64,50 Hinta verkkokaupassa

Sensai Cellular Performance Hydrachange Mist on kätevä suihkepullo, joka jättää iholle hennon hyaluronihappo- ja vesihunnun sekä raikastaa kuivan ihon missä ja milloin vain – jopa meikin päällä. Koostumus on hellävarainen ja imeytyy ihoon automaattisesti, jättäen iholle tärkeitä vaikuttavia aineita edistäen näin hyaluronihapposynteesiä. Ihanteellinen käytettäväksi esimerkiksi lentokoneessa.

Tuoteinfo:

Hoitosuihke, jota voi suihkuttaa akuuttiin kosteuden tarpeeseen kasvojen iholle. Suihkauta aina, kun iho tuntuu tarvitsevan kosteutta, myös meikin päälle.

Sensai Cellular Performance Lifting Cream -kiinteyttävä voide 40 ml

Sensai Cellular Performance Lifting C...

199,50 Hinta verkkokaupassa

Sensai Cellular Performance Lifting Cream on ainutlaatuinen ihon veltostumista torjuva voide aikuisen naisen iholle. Ylellinen voide kiinteyttää ja selkeyttää kasvojen piirteitä. Natural Musculifter -aineosa energisoi iholihaksia ja saa kasvot tuntumaan kohotetuilta ja nuorekkailta. Pakkauksen mukana hierontaohjeet kasvoille.

Tuoteinfo:

Täyteläinen voide, joka hoitaa ja kiinteyttää veltostunutta ihoa. Levitä kasvojen iholle ihonpuhdistuksen ja hoitoveden jälkeen aamuin illoin hierontatekniikoiden mukaisesti.

5,0 / 5
Sensai Silky Purifying Cleansing Cream -puhdistusvoide 125 ml

Sensai Silky Purifying Cleansing Crea...

51,50 Hinta verkkokaupassa
 

Sensai Silky Purifying Cleansing Cream on puhdistusvoide, joka myös rauhoittaa ihoa. Silkinpehmeä, vesiliukoinen puhdistusvoide liuottaa epäpuhtaudet ja meikin ihon pinnalle, jolloin ne on helppo huuhdella pois. Syväpuhdistava tuote on samalla tehokas ja hellävarainen. Silkkinen koostumus tekee ihonhoidosta nautinnollista joka päivä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Puhdistusvoide poistamaan kasvojen iholta epäpuhtaudet ja meikin. Käytä iltaisin puhdistuksen ensimmäisenä vaiheena. Huuhtele pois.

Vain myymälässä
4,5 / 5
Sensai Silk Moisture Polish Essence -Kosteuttava seerumi 40 ml

Sensai Silk Moisture Polish Essence -...

80,90 Hinta verkkokaupassa
 

Sensai Silk Moisture Polish Essence on seerumi naisille, jotka haluavat ehkäistä jo ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä. Helmenhohtoinen seerumi luo iholle läpikuultavan, raikkaan ja nuorekkaan pinnan. Seerumin vaikuttavat aineet kosteuttavat ihoa ja nopeuttavat solujen uusiutumista. Silkkiuute stimuloi ihon nuorekkuuteen vaikuttavia tekijöitä. Iho on silkkisen pehmeä ja kosteutettu. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Hoitotiiviste, joka kosteuttaa, ylläpitää ja lisää ihon pehmeyttä. Levitä ihonpuhdistuksen ja hoitoveden jälkeen.

Vain myymälässä
Sensai Silk Emulsion Super Moist -Erittäin kosteuttava emulsio 100 ml

Sensai Silk Emulsion Super Moist -Eri...

73,00 Hinta verkkokaupassa

Sensai Silk Emulsion Super Moist on nopeasti imeytyvä hoitoemulsio naisille, jotka haluavat ehkäistä jo ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä. Erittäin täyteläinen hoitoemulsio ylläpitää ja parantaa ihon kiinteyttä, kirkkautta sekä pehmeyttä, jolloin iho säilyy nuorekkaana pidempään. Valkopaju-uute suojaa ihoa. Silkkiuute stimuloi ihon nuorekkuuteen vaikuttavia tekijöitä. Iho on silkkisen pehmeä ja kosteutettu. Sopii kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Tuoteinfo:

Hoitoemulsio päivä- ja yökäyttöön ehkäisemään ihon ensimmäisiä vanhenemisen merkkejä. Levitä kasvojen iholle puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen.

5,0 / 5
Sensai Silk Soothing Cream -rauhoittava voide 40 ml

Sensai Silk Soothing Cream -rauhoitta...

86,00 Hinta verkkokaupassa

Sensai Silk Soothing Cream on erittäin hellävarainen voide, joka kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa ihoa. Koostumukseltaan ilmavan kevyt Sensai Silk Soothing Cream -voide ehkäisee ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä samalla rauhoittaen nopeasti iholla esiintyvän ärtyneisyyden. Vaikuttavat aineet valkopaju-uute ja silkkiuute suojaavat ihoa ja stimuloivat ihon nuorekkuuteen vaikuttavia tekijöitä. Iho on silkkisen pehmeä ja kosteutettu. Sopii normaalille, kuivalle sekä herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Erityisen hellävarainen hoitovoide, joka rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Levitä kasvojen iholle puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen.

5,0 / 5
Sensai Cellular Performance Lift Remodelling Cream  Kiinteyttävä voide 40 ml

Sensai Cellular Performance Lift Remo...

249,00 Hinta verkkokaupassa
 

Shikuwasa-uutetta (Citrus depressa) sisältävä tehokkaasti vaikuttava voide edistää orvaskeden solujen kasvua sekä palauttaa ihon kiinteyden ja kimmoisuuden. Luonnolliset kasvonpiirteet palautuvat ennalleen, antaen kasvoille nuorekkuutta.

Tuoteinfo:

Kohottava ja silottava voide, iholle joka kaipaa piirteisiin selkeyttä. Levitä aamuin illoin hoitoveden jälkeen. Voit tehostaa vaikutusta noudattamalla pakkauksen sisällä olevaa hierontaohjetta.

Vain myymälässä
Sensai Cellular Performance ReContouring Lift Essence Kiinteyttävä seerumi 40 ml

Sensai Cellular Performance ReContour...

171,50 Hinta verkkokaupassa

Nestettä poistava ja puhdistava seerumi tekee kasvonpiirteistä selkeät. Suikazura-uute (kuusama) vähentää ihon veltostumista tai turvotusta ja auttaa siten selkeyttämään kasvonpiirteitä. Kasvot vaikuttavat entistä pehmeämmiltä ja kiinteämmiltä.

Tuoteinfo:

Kasvonpiirteitä selkeyttävä seeerumi. Levitä aamuin illoin hoitoveden jälkeen keskittyen kasvojen veltostuneisiin tai turvonneisiin kohtiin, jatka hoitoa hoitoemulsiolla ja/tai voiteella.

Sensai Cellular Performance Deep Lift Filler  Täsmähoito täyteläisyyttä kaipaaville alueilla 20 ml

Sensai Cellular Performance Deep Lift...

131,00 Hinta verkkokaupassa

DEEP LIFT FILLER on intensiivinen hoitotuote, joka on suunniteltu kohdistamaan vaikutuksensa täyteläisyyttä kaipaaviin tai uurteisiin kohtiin ihossa. Sen Cushion Enhancer -teknologia sisältää Sohakuhi-uutetta (mulperin juuriuute), joka tehostaa kollageenin tuotantoa sekä palauttaa luonnollisen volyymin ja täyteläisyyden iholle.

Tuoteinfo:

Täsmähoito täyteläisyyttä kaipaaville ihonalueille. Levitä uurteisiin kohtiin, silmien ja huulten ympärille sekä nasolabiaalisiin juonteisiin.

5,0 / 5
Sensai Skin Focus Corrector  Silottava stikki ihon virheiden häivyttämiseen 5,6 g

Sensai Skin Focus Corrector Silottav...

39,50 Hinta verkkokaupassa

SKIN FOCUS CORRECTOR, silottava stikki, joka peittää jo yhdellä levityskerralla syvät rypyt ja ihohuokoset. Silky Stretch -koostumus kiinnittyy kasvojen liikkuviin kohtiin sekä kosteuttaa ja pehmentää ihon.

Tuoteinfo:

Ihon epätasaisuuksia ja virheitä silottava korjauspuikko. Erittäin helppokäyttöinen, joustava koostumus mukautuu erinomaisesti mm. silmänympärys- ja huuulenympärys ryppyjen häivyttämiseen. Laita puikosta suoraan meikinpohjustustuotteen jälkeen tarvittavalle alueelle ja tasoita sormin. Levitä se jälkeen mieleinen meikkivoide.

4,2 / 5
Sensai Shidenkai Hair Loss for Women hiusravinne hiustenlähtöön 150 ml

Sensai Shidenkai Hair Loss for Women...

68,00 Hinta verkkokaupassa
 

Sensain Hair Loss Treatment for Women on naisille suunniteltu tuote, joka ravitsee hiuksia juurista latvoihin, ehkäisten hiustenlähtöä ja tukien uuden hiuksen kasvua.

Tuoteinfo:

Käytetään hiustenpesun jälkeen kahdesti vuorokaudessa. Levitetään kosteille hiuksille ja huuhdellaan huolellisesti.

Vain myymälässä
4,0 / 5
Sensai Triple Touch Compact meikkipakkaus

Sensai Triple Touch Compact meikkipak...

39,90 Hinta verkkokaupassa
 

Meikinpohjustuspaletti on ainutlaatuinen tuote, jossa on kolme ihon ulkonäköä parantavaa meikkituotetta samassa peilirasiassa 15 g. Rasia sisältää: ihon virheitä ja juonteita häivyttävän pohjustusvoiteen, ihon sävyä tasoittavan valovoiteen sekä ylellisen kullanhohtoisen puuterin, joka viimeistelee meikin. Lisäksi pakkauksessa on Sensai 38°C Volumising -tuuheuttava musta minimaskara 2,5 ml.

Tuoteinfo:

Täydellinen Sensain meikkisetti. Leivitä pohjustusvoide sekä ihon sävyä tasoittava valovoide. Viimeistele meikki puuterilla.Sensain 38°C Volumising -ripsivärin poistamiseen riittää 38 asteinen lämmin vesi.

Sensai Triple Touch Compact meikkipakkaus sisältää:
Colourless Concealer väritön peiteaine - huokosten, juonteiden ja virheiden häivyttämiseen.
Concealer no 2 (medium) peiteväri (sama kuin Triple Touch no 2 Medium)
Puuteri no 4 Shiny Medium. Vastaa normaalia Triple Touch no 2:sen väriä, mutta tässä hieman heijastavia hippusia,
joka antaa kaunista valoa ja hohtoa iholle.
Mini Volymising Mascrara, musta, 2,5 ml

Vain myymälässä
5,0 / 5
Sensai Cheek Blush puuterimainen poskipuna 4 g

Sensai Cheek Blush puuterimainen posk...

43,00 Hinta verkkokaupassa

Sensai Cheek Blush -puuterimainen poskipuna. Pehmeän silkkinen ja kuulas poskipuna. Paletissa 3 erilaista harmoniaa ja kerrostetut värit joiden avulla lopputulos on luonnollisen kaunis ja vivaihteikas. Pakkauskoko 4 g.

Tuoteinfo:

Poskipuna, levitä rasiassa olevalla siveltimellä poskipäihin. Voit käyttää myös kasvojen muotoiluun, otsalle ym.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Cellular Performance Lifting Radiance 3D Mask -hoitonaamioarkit kasvoille 6 x 35 ml

Sensai Cellular Performance Lifting R...

159,00 Hinta verkkokaupassa
 

Yksittäispakatut kasvojen piirteitä kohottavat ja ihoa heleyttävät hoitonaamioarkit.

Tuoteinfo:

Kasvonpiirteiden kohottamiseen ja ihon heleyttämiseen. Käyttöohje: Käyttö 1-2 kertaa viikossa. Naamio asetetaan kasvojen ja kaulan alueelle ja annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia.

Vain myymälässä
5,0 / 5
Sensai Eyeliner Pencil -silmänrajauskynä 1,3 g

Sensai Eyeliner Pencil -silmänrajausk...

28,90 Hinta verkkokaupassa

Sensai Eyeliner Pencil on kiinteä, pehmeä silmänrajauskynä, joka tekee selkeän ja kestävän rajauksen. Kynän toisessa päässä on rajauksen pehmennin. Pakkauksessa tulee teroitin mukana. Kaksi sävyä, musta ja ruskea.

Tuoteinfo:

Silmienrajauskynä, joka pysyy hyvin. Mukana vaahtomuovinen häivytyssivellin sekä teroitin.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Concealer -peitekynä 2,6 ml

Sensai Concealer -peitekynä 2,6 ml

36,90 Hinta verkkokaupassa

Sensai Concealer on helppokäyttöinen peitevoide siveltimellä. Peittää ihon virheet ja tummat silmänaluset vaivattomasti. Hellävarainen koostumus sisältää hoitavia ja rauhoittavia aineita. Kolme sävyä: Light, Medium ja Dark.

Tuoteinfo:

Peitevoide ihon värivirheisiin ja tummiin silmänalusiin. Ensimmäisellä kerralla paina useasti saadaksesi tuotetta tarpeeksi siveltimeen. Jatkossa kertapainallus riittää.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Lipliner Pencil Refill -huultenrajauskynä täyttö 0,15 g

Sensai Lipliner Pencil Refill -huulte...

15,00 Hinta verkkokaupassa

Sensai Lipliner Pencil Refill on huultenrajauskynän täyttöpakkaus. HUOM! Tämä tuote ei sisällä koko kuvassa olevaa kynää, vaan pelkän värin täyttöpakkauksen kynän sisään.

Tuoteinfo:

Huultenrajauskynän täyttöpakkaus. Kun kuulet naksahtavan äänen, vaihda uusi täyttö.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Liquid Eyeliner Refill nestemäinen -silmänrajausväri täyttö 0,5 ml

Sensai Liquid Eyeliner Refill nestemä...

17,90 Hinta verkkokaupassa

Sensai Liquid Eyeliner Refill on täyttöpakkaus nestemäiseen silmänrajauskynään. Kaksi sävyä, musta ja ruskea. HUOM! Tämä tuote ei sisällä koko kuvassa olevaa kynää, vaan pelkän värin täyttöpakkauksen kynän sisään.

Tuoteinfo:

Nestemäisen silmänrajausvärin täyttöpakkaus. Kun säiliö on tyhjä, vaihda tyhjä patruuna uuteen.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Lipliner Pencil -huultenrajauskynä 0,15 g

Sensai Lipliner Pencil -huultenrajaus...

28,50 Hinta verkkokaupassa

Sensai Lipliner Pencil on helppokäyttöinen ja pehmeä huultenrajauskynä, joka piirtää tarkan rajausjäljen ja sopii yhteen huulipunasävyjen kanssa. Kynän toisessa päässä on huulipunasivellin. Saatavana täyttöpakkaus.

Tuoteinfo:

Helppokäyttöinen ja pehmeän tuntuinen huultenrajauskynä. Toisessa päässä huulipunasivellin. Saatavilla täyttöpakkaus. Kun kuulet naksahtavan äänen, vaihda uusi täyttö.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Lasting Treatment Rouge -huulipuna 3,7 g

Sensai Lasting Treatment Rouge -huuli...

31,00 Hinta verkkokaupassa
 

Pitkäkestoinen, täyteläisen voidemainen, kosteuttava huulipuna. Kaksoiskäsitellyt pigmentit kosteuttavat huulia ja säilyttävät pigmentien sävyn.

Tuoteinfo:

Pitkäkestoinen, kosteuttava huulipuna. Levitä huulille joko suoraan puikosta tai käyttämällä huulipunasivellintä.

Vain myymälässä
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun