Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

The Ordinary

The Ordinary Mandelic Acid mantelihappo 30 ml

10,20 €
109,68 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Mantelihappo 10 % ja HA tarjoaa kuorivan vaikutuksen ihon pintaan, joka on kevyempi kuin muut alfahydroksihapot. Mantelihapon molekyylimassa on 152,1 daltonia, joka on suurempi kuin muissa alfahydroksihapoissa (esim. glykoolihapon molekyylimassa on 76,0 daltonia). Tämä suurempi molekyylimassa tekee sen että mantelihappo imeytyy ihoon hitaammin. Tämän ominaisuuden ansiosta mantelihappo on erittäin hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille, myös hyvin herkälle iholle.

Tuotetiedot
Ainesosat

Propanediol, Aqua (Water), Mandelic Acid, Glycerin, Dimethyl Isosorbide, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Levitä iholle kerran päivässä, mieluiten illalla. Voidaan sekoittaa muiden tuotteiden kanssa laimentaakseen tuotteen tehoa, siihen asti kunnes iho tottuu mantelihappoon. Vältä tuotteen joutumista silmiin.
Mikäli ihoärsytys jatkuu, lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteyttä ihotautilääkäriin. Käytä tuotetta vain ohjeistuksen mukaan. Tuotteen käyttöä iholla on rajoitettava suosittelun mukaan.

Emme suosittele tämän tuotteen yhdistämistä samaan ihonhoitorutiiniin Direct- tai Etyloitu C-vitamiini (LAA/ELAA), suorat hapot, retinoidit, peptidit tai EUK 134 0.1% -tuotteen kanssa.

Huom: Tämä tuote sisältää betahydroksihappoa (BHA) joka lisää ihon herkkyyttä auringolle ja erityisesti lisää ihon mahdollisuutta auringon aiheuttamille vaurioille. Käytä aurinkosuojaa, suojaavia vaatteita ja rajoita auringonottoa tuotetta käyttäessäsi ja viikon ajan käytön jälkeen.

Tuotekoodi

0769915195866

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita