Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

The Ordinary

The Ordinary Squalane Cleanser puhdistusgeeli 150 ml

25,30 €
135,29 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Mieto kasvojenpuhdistusaine, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet pitäen ihon kuitenkin kosteutettuna ja pehmeänä.
Koostumus sisältää skvalaania yhdessä muiden lipofiilisten estereiden kanssa, jotka ovat mietoja, kosteuttavia ja tehokkaasti meikkiä ja epäpuhtauksia poistavia, tehden samalla tuotteen levityksestä helppoa.

Hiero puhdistusainetta kämmenien välissä muutaman sekunnin ajan, ennen kuin levität sen kasvoille. Koostumus tulee muuttumaan voidemaisesta kirkkaaksi öljyksi. Tämä mahdollistaa emulgoivien sakkaroosiesterien kykenevän liuottamaan meikin ja epäpuhtaudet, jotka sitten huuhdellan vedellä pois kasvoilta.

Puhdistusaine on ei-komedogeeninen ja saippuaton, ja niin mieto että sitä voi käyttää päivittäin ilman että iho kuivuu. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotetiedot
Ainesosat

Squalane, Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Sucrose Stearate, Ethyl Macadamiate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose Laurate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sucrose Dilaurate, Sucrose Trilaurate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Isoceteth-20, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Hydroxymethoxyphenyl Decanone, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Malic Acid, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Annostele tuotetta käsiin. Hiero käsiä yhteen tuotteen lämmittämiseksi, jolloin tuote sulautuu öljyksi. Hiero hyvin kuiville kasvoille ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Jos ärsytystä ilmenee, huuhtele pois, lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin. Käytä vain ohjeiden mukaan ehjällä iholla. Suosittelemme kokeilemaan tuotetta pienelle ihoalueelle ennen käyttöä. Tutustu verkkosivuiltamme löytyvään patch-testausoppaaseen, hoito-oppaaseen ja tuotteiden yhteensopivuusoppaaseen. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

0769915196054

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita