Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

The Ordinary

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% maitohappokuorinta 30 ml

11,10 €
126,14 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Korkean pitoisuuden omaava maitohappokuorinta kasvoille. Maitohappo on alfahydroksihappo joka kuorii ihoa. 10%:n koostumus kuorii hellävaraisesti ja sisältää Tasmanian pippuria, joka on tunnettu kyvystään vähentää ihoärsytystä ja herkkyyttä iholla jota voi ilmetä kuorittaessa ihoa.

Koostumus sisältää Tasmanian pippurin johdannaisen, joka auttaa vähentämään ihon ärsytystä jota voi ilmetä käytettäessä happoja. Tämä johdannainen on kasvipohjaista alkuperää ja sen väri voi vaihdella vuoden ajasta riippuen. Koostumuksen väri voi tämän vuoksi vaihdella riippuen eri valmistuksenajasta.

Tuote ei sovi herkkäihoisille, hilseilevälle tai vahingoittuneelle iholle.

Varoitus: tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringon säteille. Käytä aurinkosuojatuotetta, jossa SPF oleskellessasi auringossa.
Käytä tuotetta ohjeiden mukaan. Käytä tuotetta kuuriluontoisesti.
Tämän tuotteen pH-arvo on n. 3,8. Maitohapolla on pKa 3,8 ja pKa on tärkeä muodostaessa happoja. pKa tarkoittaa happovakiota. Kun pKa on lähellä pH:ta, suolan ja happamuuden tasapaino on ihanteellinen, ja tämä antaa maksimaalisen tehon haposta ja vähentää ihoärsytystä.

Huom! Vaikka maitohapolla voi saavuttaa nopeasti näkyviä tuloksia, suosittelemme herkkäihoisille yleisesti epäsuoria koostumuksia ihoa kuorivista tuotteista (tämän tuotteen sijasta joka voi aiheuttaa tulehdusta ja herkkyyttä iholla).

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Lactic Acid, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Isoceteth-20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Levitä kerran päivässä, mieluiten illalla. Voidaan sekoittaa muihin tuotteisiin, kunnes iho tottuu tuotteeseen. Vältä kontaktia silmien kanssa. Mikäli ärsytystä ilmenee, lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteys lääkäriin.
(Varoitus: Tuote sisältää AHA-happoja, jotka voivat tehdä ihosta herkemmän auringolle. Käytä aurinkosuojaa niille ihoalueille, jotka ovat vaatteiden alla. Vältä altistamasta itseäsi auringolle käytön aikana ja viikko sen jälkeen. Käytä tuotetta ohjeiden mukaan. Älä käytä tuotetta suositeltua useammin).

Tuotekoodi

0769915195835

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita