Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

The Ordinary

The Ordinary Retinol 1% in Squalane liuos 30 ml

11,10 €
12,94 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Puhtaan retinolin 1 % vedetön liuos skvalaanissa. Vedetön seerumi, joka sisältää 1 % Retinolia, joka vähentää juonteita ja ryppyjä sekä parantaa ihon rakennetta. Retinoli on laajasti tutkittu ainesosa, siitä huolimatta se voi ärsyttää ihoa ja vaati totuttela ja asteittaista käytön aloitusta. Siksi suosittelemme pääosin Granactive Retinoid 2% tai Granactive Retinoid 5%, jos kokeilet Retinolia ensimmäistä kertaa. Formulaatioissa on kosteuttavia ominaisuuksia, sillä se sisältää myös skvalaania. Vegaani.

The Ordinary –sarjasta löydät seuraavat tuotteet, jotka sisältävät retinolia:

Granactive Retinoid 2% Emulsion (Keskivahva, Ei ärsytä ihoa)
Granactive Retinoid 5% skvalaanissa (Erittäin vahva, Voi aiheuttaa lievää ärsytystä)
Retinol 0.2% skvalaanissa (Alhainen vahvuus, Voi aiheuttaa ärsytystä)
Retinol 0.5% skvalaanissa (Keskivahva, Ärsyttävä)
Retinol 1% skvalaanissa (Erittäin vahva, Erittäin ärsyttävä).

Huomaa: Raskauden tai imetyksen aikana suositellaan, että vältät käyttämästä ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät esim. Granactive Retinoideja tai Retinolia.

Tuotetiedot
Ainesosat

Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Retinol, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, BHT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Levitä pieni määrä kasvoille iltaisin, osana ihonhoitorutiiniasi, vesipohjaisten seerumien jälkeen, mutta ennen yövoidetta. Älä käytä muita retinoideja samanaikaisesti. Käytä aurinkosuojaa ja suojaavaa vaatetusta sekä rajoita altistumista auringolle. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Emme suosittele tämän tuotteen yhdistämistä seuraavien kanssa: muut Retinoidit, Suorat Hapot, Suorat tai etyloity C-vitamiini (LAA/ELAA) tai "Buffet" + Copper Peptides 1%.

Huomio! Retinoidit voi lisätä ihon herkkyyttä auringolle. Käytä aurinkosuojaa ja rajoita altistumista auringolle, kun käytät ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät retinoideja. Älä käytä yhdessä muiden retinoidihoitojen kanssa. Tuote ei hoida aknea. Aknen oireet voi lisääntyä akneen taipuvalle iholle retinoidituotteiden käytön ensimmäisten viikkojen aikana. Tämä koskee kaikkia retinoidihoitoja, tätä tuotetta mukaan lukien.

Tuotekoodi

0769915196016

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita