Sisältöön
NUXE

NUXE Creme Fraiche de Beaute 48HR 3-in-1 Moisturising Cream+Make-up Remover Milk + Mask monitoimituote kasvoille 100 ml

38,90 €
389,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nuxe Creme Fraiche de Beaute 48HR 3-in-1 Moisturising Cream+Make-up Remover Milk + Mask on täysin uudenlainen 3-in-1 hoitotuote kasvoille, joka on houkutteleva, monikäyttöinen kosteuttava tuote. Sitä voidaan käyttää syväkosteuttavana voiteena, kasvojen puhdistuksen tai täyteläistävänä naamiona. Silkkinen ja voidemainen koostumus sopii kaikille ihotyypeille ja sen ainesosat ovat 98 % luonnollista alkuperää.

Nuxe Creme Fraiche de Beaute on vegaaninen, kosteuttava tuotelinja, josta löytyvät kosteuttavat tuotteet kaikille eri ihotyypeille. Tuotteet ovat luonnollisia, tehokkaita ja aistillisia.

Tuotteet on kehitetty Nuxen Clean Beauty -standardien mukaan ja 97 % aineosista on luonnollista alkuperää. Esim. ulkopakkauksia on vähennetty ja materiaalit ovat kierrätettäviä. Pääraaka-aineita ovat mantelimaito ja -öljy.
Tuotteet antavat 48 tunnin kosteutuksen iholle, välittömästi ja pitkäkestoisesti, ja tuotteet ovat hellävaraisia.
Tuotteissa on herkulliset ja koukuttavat koostumukset, ja niissä on miellyttävä ikoninen Creme Fraiche -tuoksu.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

vegaaninen

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Nuxe Groupe

Käyttöohjeet

Uudenlainen 3-in-1 hoitotuote kasvoille, joka on houkutteleva, monikäyttöinen kosteuttava tuote. Sitä voidaan käyttää syväkosteuttavana voiteena, kasvojen puhdistuksen tai täyteläistävänä naamiona. Silkkinen ja voidemainen koostumus sopii kaikille ihotyypeille.
Annostele käyttötarkoituksen mukaisesti:
1. Hasselpähkinän kokoinen annos: Levitä hellävaraisesti kasvoille kosteusvoiteeksi, joka antaa pehmeyttä ja 48h kosteutusta kasvoille.
Reilu annostus: Hellävarainen puhdistusemulsio käy sekä kasvo- että silmämeikin puhdistamiseen. Hiero kevyesti kasvoille ja silmille ja huuhtele sen jälkeen pois.
Erittäin runsas kerros: Levitä paksu kerros kasvoille, saat ihoa kosteuttavan ja täyteläistävän naamion. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja pyyhi sen jälkeen kasvopaperilla.

Tuotekoodi

3264680028014

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita