Sisältöön
Schwarzkopf Professional

BC Repair Rescue Spray Conditioner 400ml

19,90 €
49,75 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bonacuren Repair Rescue sarjan välittömästi korjaava hiuksiin jätettävä hoitosuihke vaurioituneille hiuksille.

Repair Rescue -tuotteiden salaisuus on Cell Equalizer -teknologian ja arginiinin yhteisvaikutus, joka on suunniteltu korjaamaan jopa kolmen vuoden hiusvauriot. Hius rakennetaan syvältä uudelleen ja suojataan reaktiivisella hankausta vähentävällä kalvolla. Vegaaninen keratiini puolestaan korjaa vaurioituneen kuitukerroksen palauttaen hiusten lujuuden ja elastisuuden.

Hiuksiin jätettävä kaksifaasinen koostumus sisältää tehokkaita ihonhoidosta inspiraationsa saaneita aineosia, jotka palauttavat hiusten sisäisen lujuuden ja elastisuuden. Suihke tekee hiuksista pehmeät, helpottaa kammattavuutta, lisää upeaa kiiltoa sekä suojaa hiustenkuivaajan lämmöltä.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin osioittain. Hiuksiin jätettävä tuote on helppo muotoilla.

Uusi Bonacure Clean Performance -hiustenhoitosarja tukee Clean Beauty -ajattelua täysin vegaanisilla ammattilaistuotteilla, joiden valmistukseen on käytetty puhtaita ihonhoidosta inspiraationsa saaneita raaka-aineita, sekä edistyksellisiä Vegan Keratin ja Cell Equalizer -teknologioita. Sarjan kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia eivätkä sisällä sulfaatteja (SLS, SLES), parabeeneja, silikoneja, mineraaliöljyjä, ftalaatteja, keinotekoisia väriaineita tai mikromuoveja.

Uudet ammattilaistuotteet ovat puhtaita sisältä ja ulkoa – pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä ja valmistettu jopa 97% kierrätetystä muovista, sekä 88-99% biohajoavia. Bonacure Clean Performance hoitoaineet tarvitsevat jopa 50% vähemmän vettä huuhdeltaessa.

Bonacure Clean Performance sisältää seitsemän eri tuotesarjaa tarjoten ammattimaisen ja puhtaan vaihtoehdon kaikille hiustyypeille, sitoutuen samalla tekoihin kestävämmän huomisen hyväksi.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

4045787723793

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita