Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Mario Badescu

Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Adaptogens And Coconut Water hajusteeton, kosteuttava kasvosuihke 236ml

21,50 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Adaptogens and Coconut Water on monikäyttöinen kasvosuihke, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa jättäen sen kasteenraikkaaksi. Suihkeen kevyt, mutta täyteläinen koostumus sisältää muun muassa ylivertaisesta kosteutustehostaan tunnettua hyaluronihappoa, rauhoittavaa aloe veraa, talintuotantoa tasapainottavaa niasiiniamidia ja puhdistavaa kookosvettä. Kasvosuihke sulautuu ihoon saumattomasti jättämättä rasvaista tunnetta.

• Kosteuttava ja rauhoittava kasvosuihke epätasapainoiselle iholle.
• Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

VINKKI: Tee meikistäsi kuulas suihkuttamalla kasvosuihketta meikkisiveltimeesi tai meikkisieneesi ennen meikkivoiteen tai peitevoiteen levitystä. Suihkuta kasvosi vielä lopuksi kasvosuihkeella kauniin hehkun saamiseksi. Entistä raikkaamman ja virkistävämmän vaikutuksen saat säilyttämällä tuotetta jääkaapissa.

KÄYTTÖ: Suihkuta kasvoille, kaulalle tai hiuksiin aina tarvittaessa. Käytä joko meikin alla tai päällä tuomassa lisäkosteutusta, pitkin päivää virkistämässä ihoa tai viimeistele meikillesi heleä lopputulos. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne hyvin vedellä.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

0785364134546

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita