Sisältöön
Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Y EdT tuoksu 40 ml

59,00 €
1 475,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Raikkaan mineraalinen, metsäinen fougére tuoksu luovalle miehelle, joka kulkee omia polkujaan.

Y-mies: Luova ja itseoppinut. Y Eau de Toilette vangitsee uuden, intiimimmän hetken Y-miehen saagassa, jota ilmentää Y:n ikoninen lähettiläs Lenny Kravitz. Peloton ja kokeilunhaluinen, joka elää omaan tahtiinsa. Hän on täysin tyytyväinen itseensä. Hänen mottonsa: Jotta tietäisit minne olet menossa, sinun on tiedettävä mistä olet kotoisin. Löydä uudelleen juuresi. Palaa takaisin äänien, tuntemusten ja tuoksujen maailmaan, joka sinut muovasi. Miksipä ei? Erittäin raikas ja intensiivisen seksikäs tuoksu, joka täyttää itsensä.

Uusi Y Eau de Toilette on mineraalisen puumainen tuoksu, joka luo kontrastia Ranskan Provencen raikkaalle laventelille ja aromaattiselle salvialle. Madagaskarin bourbon-sydäntuoksussa on YSL BEAUTYlle valmistettu raikas, vehreä ja kurjenpolven sydän, joka on valmistettu YSL BEAUTYlle. Raikas tuoksu, jossa tuntuu aistikkaan puun, seksikkään ambran ja riippuvuutta aiheuttavan suitsukkeen lämpöä. Uusi intensiteetin taso. Uusi, puhtauden ja seksikkyyden aalto.

Y Eau de Toilette on virkistävä, tehokas ja pitkäkestoisesti vaikuttava suihke, jonka teho kestää peräti 12 tuntia ja joka todella huomataan. Helppo käyttää. Helppo rakastaa. Koska se on viileämpi, kuumempi ja kestävämpi kuin koskaan.

Tuotetiedot
Koko

40ML

Tuotekoodi

3614273682886

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita