Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

L300

L300 Micellar Cleansing Water with Provitamin B5 kuivan ihon puhdistusvesi 200ml

6,90 €
34,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

L300 Micellar Cleansing Water on puhdistusvesi, joka puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti sekä kosteuttaa ja raikastaa ihon. Sisältää ihon omia kosteutta ylläpitäviä aineita, betaiinia ja karbamidia, jotka auttavat ihoa säilyttämään sopivan kosteustasapainon. Provitamiini B5 vahvistaa ihon suojakerrosta ja rauhoittaa ihoa. Käytä ihon puhdistukseen tai virkistävänä kasvovetenä. Pyyhi kasvot ja kaula puhdistusvedellä kosteutetulla vanulapulla ja toista, kunnes saat poistettua meikin ja epäpuhtaudet. Ei huuhdella pois. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Kuivalle iholle.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Betaine, Hexylene Glycol, Inulin, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Lactate, Sodium PCA, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Urea, Lactic Acid, Niacinamide, Fructose, Glycine, Inositol, Disodium EDTA, Cetrimonium Bromide, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Benzoate.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Orkla Care Oy

Käyttöohjeet

Käytä ihon puhdistukseen tai virkistävänä kasvovetenä. Pyyhi kasvot ja kaula puhdistusvedellä kostutetulla vanulapulla ja toista, kunnes saat poistettua meikin ja epäpuhtaudet. Ei huuhdella pois.

Använd som ansiktsrengöring eller som ett uppfriskande ansiktsvatten. Applicera med bomullsrondell på ansikte och hals, upprepa tills make-up och orenheter försvunnit. Behöver inte sköljas av.

Tuotekoodi

7310610026646

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita