Sisältöön
Dove

Dove Talc Soft Antiperspirantti Deodorantti Spray 48 h suoja 150 ml

4,20 €
28,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dove Antiperspirantti Deodorantti Spray Talc Soft on suihkutettava antiperspirantti, joka auttaa suojaamaan ja huolehtimaan kainaloiden herkästä ihosta. Koe raikas tunne ja nauti kainaloiden ihosta, joka on pehmeä ja sileä. Hienovarainen, puuterimainen tuoksu ja mieto koostumus hellii ihoa. Kainalot pysyvät kuivina ja niiden iho pehmeänä. Dove Talc Soft Spray suojaa hikoilulta jopa 48 tuntia ja pitää kainaloiden ihon miellyttävän tuntuisena.

Dove Talc Soft antiperspirantti ei sisällä alkoholia, joten se ehkäisee ihoärsytystä – myös karvanajon jälkeen. Kašmir, satiini, sametti – kuka ei pitäisi niiden pehmeydestä? Dove Talc Soft antiperspiranttisuihke tuo saman tunteen ihollesi, jotta saat silkinpehmeän olon koko päiväksi.

On tärkeää, että tunnet oman ihosi, kun etsit tuotetta, joka sopii sinulle parhaiten. Kun tiedät ihosi tarpeet, voit valita vartalollesi sopivan suihkusaippuan, deodorantin, roll-onin tai deodoranttisuihkeen. Tai esimerkiksi kosteusvoiteen, joka ravitsee ja auttaa palauttamaan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Liikunnan jälkeen, hellesäällä, hiostavan paidan vuoksi – pahanhajuista hikoilua voi esiintyä monessa tilanteessa. Doven antiperspirantit huolehtivat herkästä ihosta ja pitävät kainalot pehmeän ja sileän tuntuisina, jotta voit tuntea olosi varmaksi, kun on aika paljastaa kainalot.

Dove on yksi maailman rakastetuimmista kauneusbrändeistä. Naiset ovat aina innostaneet Dovea. Olemme alusta alkaen tehneet kaikkemme tarjotaksemme naisille korkealaatuisia hoitavia tuotteita. Dove uskoo, että kauneus kuuluu kaikille. Haluamme kauneuden olevan itsetunnon eikä ahdistuksen lähde. Haluamme auttaa maailman naisia kehittämään myönteisen suhteen omaan ulkonäköönsä, kohentamaan itsetuntoaan ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Globaalisti, Dove ei testaa eläimillä ja on PETA cruelty-free -sertifioitu.

Tuotetiedot
Koko

150 ml

Ainesosat

Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Tocopheryl Acetate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Dove AP Spray Talc Soft 150ml

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Käyttöohjeet

KÄYTTÖ: Ravistettava. Suihkuta yli 15cm etäisyydeltä. Ainoastaan kainaloihin. HUOM: Älä käytä ärtyneelle iholle. Lopeta käyttö jos punoitusta tai ärsytystä ilmenee. Vältä suihkeen hengittämistä. Käytä hyvin tuulettuvassa tilassa, vältä pitkäkestoista suihkuttamista. Ei saa
suihkuttaa kohti silmiä. Noudata ohjeita.

ANVÄNDNING: Omskakas. Spreja minimum 15cm från kroppen. Använd endast under armen. OBS: Använd inte på skadad hud. Avbryt användningen om utslag eller irritation uppstår. Undvik direkt inandning. Används i välventilerade utrymmen, undvik att spreja länge. Spreja inte i närheten av ögonen. Följ instruktioner.

Säilytys

Säilytä lasten ulottumattomissa.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

8720181178054

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita