Sisältöön
NUXE

NUXE Huile Prodigieuse Néroli Bio Multi-Purpose Dry Oil kuivaöljy 100 ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin4kappaletta
48,90 €
489,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nuxe Bio Organic on vegaaninen, sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka tehokkaasti vaikuttavat tuotteet on valmistettu ekologisten, vihreiden valmistusmenetelmien avulla. Ekologisten tuotteiden raaka-aineissa ja kaikissa valmistusvaiheissa huomioidaan läpinäkyvyys. Nuxe Bio Organic -tuotteissa hyödynnetään ainoastaan luonnosta saatuja vaikuttavia aineita ja tuotteet ovat saaneet tiukkoihin Cosmebio- tai Cosmos-säännöksiin perustuvat Ecocert-sertifikaatit. Tuotteet sisältävät vähintään 99 % luonnollista alkuperää olevia aineosia ja lisäksi 52 % luonnonmukaisin menetelmin viljeltyjä aineosia. Tuotteiden sisältämät öljyt ovat 100 % kasviöljyjä ja tuoksut 100 % luonnollista alkuperää. Vaikuttavat aineet ovat geneettisesti jäljitettävissä. Uutteissa ei käytetä kemiallisia liuottimia ja rajoitetaan saastuttavien jätteiden syntymistä. Vaikuttavat aineet valitaan huolellisesti maantieteellinen alkuperä, sadonkorjuutapa ja valmistus huomioiden. Tarkoin valitut raaka-ainetoimittajat ovat sitoutuneet ympäristönsuojeluun. Nuxe suosii paikallisia tuottajia ja kestävään kehitykseen perustuvia kuljetusketjuja.

Kaikki tuotteet valmistetaan Ranskassa tarkkoja ekologisia menetelmiä ja periaatteita noudattavissa Ecocert-serifioiduissa tehtaisssa. Pakkausten valmistuksessa pyritään käyttämään kierrätettyjä materiaaleja ja pahvikotelot valmistetaan FSC-serfitioiduista kestävän kehityksen menetelmin kasvatetuista puista. Pakkaukset ovat suurimmaksi osaksi kierrätettäviä, ja pakkauksissa suositaan lasia aina kuin se on mahdollista, sen 100 % kierrätettävyyden vuoksi. PET- ja PP-muovista valmistetut pullot samoin kuin pahvikotelot ovat myös kierrätettäviä pakkausten painatuksesta lähtien. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, The Vegan Society -järjestö on hyväksynyt ja rekisteröinyt tuotteet. Poishuuhdeltavat tuotteet ovat biohajoavia.

Huile Prodigieuse BIO NÉROLI Multi-Purpose Dry Oil, Face, Body, Hair on vegaaninen, luonnonmukainen, sertifioitu ylellinen monikäyttöinen kuivaöljy, joka kosteuttaa, ravitsee, korjaa ja kaunistaa ihoa ja hiuksia. Kuivaöljyn hoitava koostumus sisältää kahta luonnonmukaistaa kasviöljyä; hyvin ravitsevaa ja korjaavaa ente-luumuöljyä ja paljon monityydyttymättömiä rasvoja sisältävää seesamiöljyä, joka hoitaa ihoa ja antaa kauniin tasaisen pinnan. Tuote sisältää myös ihoa suojaavaa antioksidanttista E-vitamiinia, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Nämä yhdessä huolehtivat kasvojen ja vartalon ihon kauneudesta sekä hiusten pehmeydestä. Kuivaöljyn seesteinen tuoksu sisältää nerolia, appelsiininkukkaa, joka rauhoittaa mieltä. Kaikille ihotyypeille sopivan kuivaöljyn koostumus on 100 % luonnollista alkuperää ja 42 % raaka-aineista on luonnonmukaisia.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Nuxe Groupe

Tuotekoodi

3264680024993

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    RiikkaVahvistettu osto

    Oikein hyvä

    olen ollut tyytyväinen

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    KorppunenVahvistettu osto

    Kohtuullisesti toimiva

    Neliskanttinen pullo on hankala käyttää. Pidän tuoksusta, jollekin voi olla liian voimakas mutta ei itselleni vaikka olen herkkä hajuille. Iho tulee pehmeäksi, pohdin kuinka hyvin auttaa kuivalle iholle. Vaikuttaa riittoisalta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    LiisaVahvistettu osto

    Täytti odotukset

    Olen käyttänyt reilun kuukauden. Iho tuntuu pehmeältä - myös pakkaspäivinä. Sipaisen myös hiuksia pehmentämään. Tykkään myös tuoksusta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnnaVahvistettu osto

    Ihana nerolin tuoksu

    Ihana nerolintuoksuinen versio klassikkoöljystä. Toimii hyvin kasvoöljynä.