Sisältöön
Lierac

Lierac Lift Integral Eye Lift silmänympärysvoide 15 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
48,00 €
3 200,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kiinteyttävä, kohottava, turvotusta vähentävä ja silmienalusten tummuutta häivyttävä silmänympärysseerumi n. 50+ ikäisille. Äärimmäisen tehokkaan ja ylellisen silmänympärystuotteen pääaktiiviaineet mahonki- ja purppuratulppaaniuute sekä hyalu-3-tiiviste kiinteyttävät ihoa ja palauttavat sen täyteläisyyden. Koostumuksessa turvotusta vähentävä ja tummia silmänalusia häivyttävä yhdiste. Hajusteeton.

Levitä aamuin ja illoin luomille ja silmänympärysiholle. Levitä tuotetta kevyin sivelevin liikkein sisänurkasta ulkonurkkaan ja aktivoi mikroverenkiertoa hellästi taputellen ihoa. Yläluomella, sivele hellästi seerumia sisänurkasta ulkonurkkaan kohottaen yläluomea pystysuunnassa, avartaaksesi katsetta.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3508240002299

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnutaVahvistettu osto

    Turvotusta vähentävä huipputuote

    * Ihana, ohut geelimäinen koostumus * Levittyy hyvin iholle * Hajusteeton, tästä iso+ * Kätevä pumppumekanismi ja levitin samassa, levittimellä helppo levittää tuote silmänympärysiholle ja mikä parasta, voit levittää tuotetta myös luomelle! * Vähentää selkeästi turvotusta ja napakoittaa silmänympärysihoa välittömästi * Häivyttää myös tummia silmänalusia * Todella riittoisa, eli hinta-laatusuhde loistava!