Sisältöön
Olaplex

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask hiusnaamio 100 ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin48kappaletta
39,90 €
399,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Intensiivisesti hiuksia kosteuttava 4-in-1 hiusnaamio korjaa hiusvaurioita ja tekee hiuksista upean kiiltävät sekä ryhdikkäät. Olaplex No.8 -hiusnaamio sisältää Olaplexin patentoiman Bond Building -teknologian. Muiden OLAPLEX-tuotteiden tapaan, myöskään No.8 Bond Intense Moisture Mask -hiusnaamio ei sisällä sulfaatteja, ftalaatteja, parabeenejä tai gluteenia. Tuote on vegaaninen. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi, suosittelemme lisäksi kerran viikossa tai tarvittaessa useammin OLAPLEX No.0 Bond Building -intensiivihoitoa yhdessä OLAPLEX No.3 Hair Perfector -tehohoidon kanssa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Water (Aqua/Eau), Dimethicone, Cetyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerin, Stearyl Alcohol, Ethylhexyl Olivate, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Bromide, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Quaternium-80, Squalane, Rosa Canina (Rose Hip) Seed Extract, Ceramide AP, Ceramide NP, Hydrolyzed Jojoba Esters, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Arginine, Jojoba Esters, Panthenol, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Histidine, Hydroxyethylcellulose, Phenylalanine, Aspartic Acid, PCA, Phosphatidylcholine, Citric Acid, Sodium Lactate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Phenozyethanol, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Propylene Glycol, Isoropyl Alcohol, Sodium Nitrate, Tocopherol, Parfum, Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Lisää tuote pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, keskittyen erityisesti latvoihin. Anna vaikuttaa 10 min. Huuhtele huolellisesti. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Tuotekoodi

0896364002930

Arviot (48)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    riittamaaritVahvistettu osto

    riittamaarit

    Ostin Oleplex no8 tuotteen jokin aika sitten kun hoksasin sen Sokoksen nettisivulta olen aiemmin ostanut ko tuotetta kampaajalta, no nyt sai myös bonuksia....Tuote on erittäin hyvä hoitoaine, hiukset tuntuvat paksummilta, ovat kiiltävämmät, ei takkuja eikä ole sähköiset, suosittelen, käytän sitä ainakin 1 x kk

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    NikolaVahvistettu osto

    Kiiltävä ja hyväkuntoinen

    .. käytön jälkeen ainakin, pysyvämpää vaikutusta en osaa vielä arvioida

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    eikkuVahvistettu osto

    Vakikäyttöön

    Huipputuote jää ehdottomasti jatkuvaan käyttöön. Tekee ohuet hiukset jämäkämmiksi ja vähentää niiden sähköisyyttä.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    TulzaVahvistettu osto

    Odotin enemmän

    Odotin tuotteelta enemmän. Käytän säännöllisesti viikoittain. Toimii, mutta ei yhtään sen kummemmin, kuin muutkaan vastaavat tuotteet. Hassua kyllä, 9-vuotiaalle tyttärelleni tämä tekee upean silkkiset hiukset ja helposti harjattavat usean päivän ajaksi. Hänen hiuksilleen loistava tuote (4/5) ja omilleni ei kummoinen (2/5). Toisin sanoen tuote on hyvä, mutta ei erotu joukosta spesiaalisti.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    tiina 60vVahvistettu osto

    Loistava tuote!

    Pieni määrä riittää puolipitkien hiusten latvoihin. Tekee latvat silkkisen pehmeiksi. Vaikka tuote on hintava, on se myös riittoisa. Luottotuote!