Sisältöön
Probi

Probi Original Maitohappobakteeri 40kaps

19,85 €
0,50 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Probi Originalin sisältämä patentoitu maitohappobakteerikanta Lactobacillus plantarum 299v (LP299V®) on 20 vuoden kliinisen tutkimuksen tulos. LP 299V® maitohappobakteerit säilyvät elävinä ruoansulatuskanavan läpi ja kiinnittyvät suolen limakalvoille. Näin ne asettuvat väliaikaisesti osaksi suoliston normaalia bakteeristoa. Yhdessä kapselissa on 10 miljardia elävää maitohappobakteeria aina parasta ennen -päiväykseen saakka. Avattava vegekapseli on vegaaninen eikä sisällä soijaa, laktoosia, gluteenia, hiivaa tai sokeria. Sopii FODMAP-ruokavalioon. Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kaikille yli 3-vuotiaille.

Säilytysohje: Säilytetään huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville.

Käyttöohje: Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä veden kera nieltynä. Aikuisille ja lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
1 kapseli sisältää: Lactobacillus plantarum 299v, 10 miljardia (10x10 cfu) elävää maitohappobakteeria. Luvattu määrä eläviä maitohappobakteereita myyntiajan loppuun asti.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

7394098900292

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita