Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

IsaDora

IsaDora Nature Enhanc.Length Mascara 10 Black

tuotteen arvosana 3.3/5

Siirry arvioihin4kappaletta
20,50 €
2 277,78 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nature Enhanced Length Mascara on pidentävä ripsiväri, joka sisältää 95% luonnollisia aineosia. Sen voidemainen koostumus erottelee ja pidentää ripsesi sekä antaa niille intensiivisen värin. Erikoismuotoiltu harja erottelee ja tarttuu jokaiseen ripseen jo juuresta lähtien varmistaen näin, että jokainen ripsi peittyy ja kaartuu, mikä saa aikaan upean katsetta avaavan efektin. Cruelty free, silmälääkärien testaama, hajusteeton, 95% aineosista luonnollista alkuperää.

Tuotetiedot
Väri

BLACK

Koko

9 ml

Ainesosat

Aqua/Water, Cera Alba/Beeswax, Pentylene Glycol, Helianthus Annuus Seed Cera/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Acacia Senegal Gum, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Stearic Acid, Propanediol, Palmitic Acid, Oryza Sativa Cera/Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Glycerin, Aminomethyl Propanol, Cocos Nucifera Oil/Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Galactoarabinan, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Extract/Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Extract, Citrus Grandis Peel Extract/Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Extract, Naringenin, Ascorbic Acid, Hesperidin, Citrus Reticulata Peel Extract/Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract, Lactic Acid, Citric Acid, CI77499/Iron Oxides.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Sveitsi

Tuotekoodi

7317851130101

Arviot (4)

tuotteen arvosana 3.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TRR60Vahvistettu osto

    Edullinen hyvä tuote

    Hyvä hinta laatu suhde. Ripseni ovat todella jäykät ja tällä tuotteella saan erotellut ripset eikä tuote varise. Päihittää monet kalliit merkki ripsivärit.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    HylsyVahvistettu osto

    Rahojen tulausts

    Ostin ripsivärin noin kaksiviikko sitten ja täytyy sanoa että huonoin joka on minulla ollut. Mulla on luonnostaan pitkät ja tuuheat ripset ja saan niistä näyttävät jopa 3€ essensen ripsivärillä (joka on muuten 100x paeremoi kuin tämä). 1. Ripsiväri kumoaa taivutuksen. Eli taivutan ripset, laitan ripsiväriä ja boom ripset sojottavat jopa enemmän alas kuin ennen taivutusta. 2. Ripsiväri karisee nopeasti pois 3. Hintalaatu suhde ei toimi

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Barb21Vahvistettu osto

    Kauniit luonnolliset ripset

    Kauniisti levittäytyvä maskara. Ei varise käytössä. Lopputulos luonnollinen. Ihana tuote!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Tv22Vahvistettu osto

    Pidentävä tuote

    Olen oikein tyytyväinen. Hyvin pidentää ja erottelee ripset. Alkuun tuntui, että maskin kanssa ripsistä leviää alaluomelle, mutta kun laittaa tuotetta vähemmän, ei ongelmia. Suosittelen! :)