Sisältöön
BYBI

BYBI Bright Eyed Illuminating Eye Cream silmänympärysvoide 15ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
24,90 €
1 660,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bright Eyed on kevyt ja heleyttävä päiväkäyttöön tarkoitettu silmänympärysvoide, jonka sisältämä on hyaluronihappo ja arnikki näkyvästi täytelöittävät ja heleyttävät herkkää silmänympärysihoa. Valoa heijastava, vastuullisesti kerätty persikkaisen sävyinen mica häivyttää tummia silmänalusia ja saa silmät näyttämään virkeiltä. Kaikille ihotyypeille, jotka tuntuvat sameilta, kiillottomilta tai pintakuivilta. Turvallinen käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana. Bright Eyed on tuotettu 100% vihreällä energialla. Pakkaus on valmistettu sokeriruo'osta, joka on hiilineutraali materiaali ja 100% kierrätettävä.

KIRKASTAVA: Arnikki auttaa kirkastamaan tummia silmänalusia ja tasoittamaan ihonsävyä. Vastuullisesti tuotettu mica-jauhe heijastaa valoa ja vähentää aamuista turvotusta. KOSTEUTTAVA: Korkea pitoisuus hyaluronihappoa ja silkkistä oliiviskvalaania kosteuttavat ja kiinteyttävät silmänympärysihoa auttaen ihoa näyttämään sileältä ja täyteläiseltä. PEHMENTÄVÄ: Vihreä levä on voimakas antioksidantti, joka auttaa stimuloimaan kollageenin tuotantoa ja lisäämään ihon elastisuutta luoden pehmeän ja terveen näköisen ihon silmien ympärille.

Luonnollinen - Vegaaninen - Hiilineutraali

Käyttö: Painele hellästi nimettömällä herneenkokoinen määrä tuotetta silmien alle. Taputtele hellävaraisesti silmänympärysiholle - silmien alle, silmäluomille ja kulmaluulle c-kirjaimen muotoa mukaillen kunnes tuote on täysin imeytynyt. Käytä aamuisin joka päivä ennen kasvoöljyn tai aurinkosuojatuotteen lisäämistä. Vältä ripsirajaa, jotta tuotetta ei joudu silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne runsaalla lämpimällä vedellä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua (Water), Squalane, Betaine, Coco-Caprylate, Propanediol, Cetearyl Olivate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sorbitan Olivate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sodium PCA, Xanthan Gum, Silica, Tocopherol, Arnica Montana Flower Extract, Potassium Sorbate, Salicylic Acid, Chlorella Vulgaris Extract, Sodium Hyaluronate, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Vegaaninen
- Cruelty Free
- Sisältää hyaluronihappoa
- Kosteuttava
- Silottava
- Kirkastava

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Clean Beauty Co.

Käyttöohjeet

Käytä herneen kokoinen määrä molempien silmien alle. Levitä hellävaraisesti silmänalusiholle. Käytä aamuisin, päivittäin, ennen kasvoöljyä tai SPF-voidetta.

Använd ringfingret och klappa varsamt en ärtstor klick Bright Eyed under ögonen, på ögonlocken och brynbenen. Jobba i en c-formad rörelse tills krämen är helt absorberad. Applicera Bright Eyed varje morgon innan applicering av serum, ansiktskräm, ansiktsoljor, smink eller SPF så att ögonkrämen lättare kan sjunka in i huden.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvara i rumstemperatur.

Tuotekoodi

5060531310981

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TähtisilmäVahvistettu osto

    Paras silmänympärysvoide ikinä!

    Paras silmänympärysvoide ikinä, ei turvota. Auttaa turvotukseen, ryppyihin ja tummiin silmänaluksiin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    VilmaVahvistettu osto

    Kevyt, mutta kosteuttava

    Koostumukseltaan kevyt, mutta kosteuttava. Levittyy kauniisti ja jättää iholle hyvin kevyen heleyttävän kuullon – kuitenkin niin kevyen, ettei shimmeristä kannata olla huolissaan.