Sisältöön
Wella Professionals

Wella Professionals Elements Renewing Shampoo 250 ml

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin10kappaletta
21,20 €
84,80 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Elements Renewing Shampoo on ihana hellävarainen shampoo, joka sopii kaikille hiustyypeille päivittäiseen käyttöön. Shampoon hellävarainen ja pehmeä vaahto puhdistaa hiukset hyvin ja antaa kiiltoa. Hiuspohjasi tuntuu virkistyneeltä tämän kokemuksen jälkeen. Soveltuu käytettäväksi värjätyille hiuksille. Dermatologisesti testattu. Koostumus on 91% luonnosta peräisin olevista ainesosista. Ei sisällä silikoneja, sulfaatteja eikä eläinperäisiä ainesosia. Pakkaus valmistettu 80% kierrätetystä muovista ja on täysin kierrätettävä. Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Jatka käsittelyä sopivalla Elements hoitoaineella.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4064666036250

Arviot (10)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Kesä22Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Päänahkaan kutina vähentynyt paljon• Hiukset tulevat puhtaiksi ja ihana tuoksuton tuote

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Iloinen eläkeläinen

    Ihanan pehmeä shampoo

    Loistavan hellävarainen tuote.Minulla värjätyt hiukset ja en käytä balsamia tämän shampoon jälkeen.Hiukset ovat pehmeät ja kiiltävät.Olen jo käyttänyt tätä tuotetta pidemmän aikaa.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    MirvaeVahvistettu osto

    Jättää hiukset klähmäisiksi

    Olen käyttänyt tätä puolisen vuotta silloin tällöin ja joka kerta pesun jälkeen totean, että en tykkää tästä shampoosta. Itellä on luonnostaan rasvoittuvat, ohuet hiukset. En tiedä onko se hiuksiin jäävää omaa öljyä (eli shampoo ei pese kunnolla), vai onko tästä shampoosta yritetty tehdä hoitava sillä tavalla, että shampoon ainesosat eivät huuhtoudu kunnolla pois.. Joka tapauksessa hiukseni näyttävät ja tuntuvat pesun jälkeen aina klähmäisiltä: ne klimpittyvät yhteen ja jos vedän sormeni juurten läpi, tarttuu sormiin klähmää. Tuoksu on ihan miellyttävä ja tuote vaahtoutuu yllättävän hyvin ollakseen sulfaatiton. Mutta muuten en pidä tästä ollenkaan.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Eija MvVahvistettu osto

    Hurmaava tuoksu

    Shampoo on positiivinen yllätys monella tapaa. Pesee muttei tee hiuksistani takkuisia. Jää jatkuvaan käyttöön!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Plus50veeVahvistettu osto

    Huippu tuote

    Shampoon tuoksu on miellyttävä. Pienellä shampoo määrällä saa hiukset puhtaaksi. Shampoo vaahtoa kivasti. Riittoisa tuote.