Sisältöön
Cutrin

Cutrin Ainoa Volume Conditioner hoitoaine 200 ml

tuotteen arvosana 2.2/5

Siirry arvioihin6kappaletta
19,90 €
99,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tuuheuttava hoitoaine hoitaa ja selvittää kevyesti helpottaen hiusten käsittelyä. Innovatiivinen lämpöaktivoituva polymeeri antaa pitkäkestoista volyymia ja rakennetta. Pohjoisen luonnon koivunmahla ja sokeriyhdisteet auttavat kosteuttamaan ja vahvistamaan hiuksia. Sisältää UVA- ja UVB-suojan hiuksille.

Tuotetiedot
Ainesosat

A0120: AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM-37, SORBITAN OLEATE DECYLGLUCOSIDE CROSSPOLYMER, POLYQUATERNIUM-110, BETULA ALBA JUICE, POLYQUATERNIUM-22, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, PROPANEDIOL, QUATERNIUM-95, ISOPROPYL ALCOHOL, TETRASODIUM EDTA, LACTIC ACID, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE. THIS INGREDIENT LIST IS SUBJECT TO CHANGE, PLEASE CHECK THE INGREDIENT LIST FROM THE PRODUCT PACKAGING OF YOUR PURCHASED PRODUCT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Cutrin Oy/Lumene Group

Tuotekoodi

6412600551112

Arviot (6)

tuotteen arvosana 2.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    IrinaVahvistettu osto

    Kevyt hoitoaine

    Ostin tämän yhdessä saman sarjan shampoon kanssa ja olen ollut tyytyväinen. Tämä ei latista hiuksia, edes päivittäin käytettynä ja hiukset pysyvät tätä käytettäessä kiiltävinä ja helposti kammattavina.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    epätyytyväinenVahvistettu osto

    Tekee houksista tahmeat

    Ostin tuotteen kuukausisitten ja en ollut tyytyväinen. Olen ostanut saman sarjan tuotteita aikaisemmin joihin olen ollu tyytyväinen mutta tämä kyseinen tuote ei ollut se mitä etsin houksilleni. Hiuksita tulee hieman kuohkeammat mutta ne ovat myös tahmeat ja huonosti harjattavat. Näyttävät jopa likaisilta pesun jälkeen.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    KäyttäjäVahvistettu osto

    Sähköiset hiukset

    Tämä hoitoaine ei poista sähköisyyttä hiuksista kuten yleensä hoitoaineet tekevät.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    SaraVahvistettu osto

    Lähes käyttökelvoton

    Valitettavasti samanlainen kokemus kuin toisellakin arvostelijalla. Hiukset jäävät todella tahmaisiksi ja sotkuisiksi, tuntuvat ja pahimmillaan näyttävätkin likaisilta hoitoaineen käytön jälkeen. Olen kokeillut huuhdella milloin kylmällä ja milloin kuumalla sekä jynssätä mahdollisimman läpikotaisin pois, koskaan lopputulos ei ole ollut hyvä. En tiedä voisiko kyseessä olla viallinen erä, vaikea uskoa että tuotteen on tarkoitus olla tällainen.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Aapee888Vahvistettu osto

    Tahmaa hiukset

    Ostin kuukausi sitten toiveikkaana tämän cutrinin shampoo- ja hoitoainesetin. Shampoo on ihan hyvä, mutta tätä hoitoainetta en kyllä omaan tukkaani voi käyttää! Hiukset tulevat todella tahmasiksi ja takkusiksi. Normaalisti minun ei juuri tarvitse edes harjata hiuksia, mutta jos käytän tätä hoitoainetta ja föönaan hiukset, niin harjaaminen on aivan tuskaa. Ei jatkoon! Harmittaa, kun tähän hukkasin rahani.