Sisältöön
Ziaja

Ziaja Baltic Home Spa Fit 3in1 suihkugeeli 500 ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
5,90 €
11,80 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Luo kylpylä kotiisi! Ziaja Baltic Home Spa fit 3in1 suihkugeeli & shampoo kasvoille, vartalolle ja hiuksille.

Monitoimituote pesee ihon ja hiukset hellävaraisesti. Tehokas misellikoostumus poistaa iholta ja hiuksista lian, ylimääräisen rasvan ja kasvomeikin. Sisältää mietoja puhdistavia ainesosia, jotka eivät kuivata ihoa tai hiuksia.

Prebioottinen inuliini hoitaa ihoa ja hiuksia ja auttaa ylläpitämään ihon luonnollista mikrobiomia. Antioksidanttinen kofeiini aktivoi mikroverenkiertoa. Viikunauute rauhoittaa ja uudistaa, sekä parantaa ihon ja hiusten kuntoa. Sopii koko perheelle. Antaa raikkaan ja rentouttavan tunteen. Eksoottinen mangon tuoksu hemmottelee aisteja. Ei häiritse ihon luonnollista pH-arvoa.

Sisältää 95 % luonnollisia ainesosia. Vegaaninen. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Decyl Glucoside, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Caffeine, Methylsilanol Mannuronate, Propylene Glycol, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Shorea Stenoptera Seed Butter, Laureth-2, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Inulin, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Citronellol, Citric Acid, CI 47005 (D&C Yellow No. 10), CI 16035 (FD&C Red No. 40).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Face Helsinki Ky

Tuotekoodi

5901887049197

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Anu_Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Koostumus hyvä ja riittävästi tuoksua.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Alexandra

    Edullinen ja mahtava tuote

    Todella hyvä tuote kasvojen pesuun (meikin poistoon). Ei kuivata ihoa. Miellyttävä tuoksu ja koostumus. Samalla tuotteella voi myös pestä hiukset ja koko vartalon, toimii niissäkin käyttötarkoituksessa hyvin.