Sisältöön
NIVEA

NIVEA 50ml Hydra Skin Effect Regenerating Night Gel-Cream -yövoide

16,90 €
338,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Hydra Skin Effect Regenerating Night Gel-Cream -yövoiteessa on innovatiivinen, puhdasta hyaluronia [HA], sisältävä koostumus, joka aktivoi ihon oman hyaluronin tuotantoa*. Voiteessa on käytetty kahta eri pituista hyaluronihappoa: pitkäketjuinen hyaluronihappo sitoo kosteutta ihon ylimpiin kerroksiin ja lyhytketjuinen hyaluronihappo aktivoi ihon omaa hyaluronituotantoa. Ihosi saa tehokosteutta myös sisältä päin 72 tunnin ajan ja uudistuu. Erittäin puhdaslaatuinen hyaluronihappo on puhdistettu fermentointiprosessia hyväksikäyttämällä. Nopeasti imeytyvä, kevyt kasvovoide sulautuu ihoon ja tekee ihosta raikkaan. Iholle ei jää rasvaista tunnetta. Raikas, miellyttävä tuoksu. *Testattu in vitro

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Muista, että kasvoille tarkoitettu kosteusvoide hoitaa ihoasi paremmin kuin yleisvoide. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Valitse NIVEA -puhdistustuotteista omalle ihotyypillesi sopiva vaihtoehto. Ja kun haluat antaa iholle kauniin hehkun ja maksimoida hyaluronihapon vaikutukset laitat NIVEA Hydra Skin Effect Moisturizing Day Cream -päivävoiteen alle Hydra Skin Effect Serum -kasvoseerumin. Illalla Hydra Skin Effect Regenerating Night Gel-Cream -yövoide huolehtimaan, että iho tehokosteutuu yölläkin. Ajatuksena on, että mihin päivävoide iltapuhdistuksella lopettaa työnsä, jatkaa yövoide siitä työtä aamupuhdistukseen asti. Silmänympärysalueelle aamuin illoin esimerkiksi Cellular Expert Filler Eye & Lip Contour Cream -silmänympärysvoide silottamaan ja kosteuttamaan herkkää silmänympärysaluetta.

Mikä on Hyaluronihappo?
Hyaluronihappo on kehon oma aine, jolla on kyky sitoa itseensä suuri määrä vettä. Hyaluronihappo on yksi soluja uudistavista ainesosista ja vastaa siitä, että ihon kosteustasapaino säilyy riittävällä tasolla. Lisäksi se auttaa tukemaan ihon rakennetta, joka on iholle elintärkeää! Hyaluronihapon puute ihossa aiheuttaa elastisuuden vähenemiseen, jolloin iho kuivuu ja juonteet alkavat näkyä selkeämmin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Alcohol Denat.,Cetearyl Alcohol,Distarch Phosphate,Glyceryl Stearate Citrate, 1,2-Hexanediol,Caprylic/Capric Triglyceride,Dibutyl Adipate,Myristyl Myristate,Octyldodecanol,Triisostearin, Sodium Hyaluronate,Tocopherol, Dicaprylyl Carbonate,Cetearyl Isononanoate,Carbomer,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Sulfate,Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol,Parfum,CI 42090

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä joka ilta puhdistetuille kasvoille.

Kierrätä purkki muovina ja pahvipakkaus pahvina.

Applicera krämen på rengjort ansikte genom att massera i små cirkelrörelser. Passar alla hudtyper. Använd även Hydra Skin Effect Moisturizing Day Creamför bästa resultat!

Återvinn burken som plast och kartongförpackningar som kartong.

Tuotekoodi

9005800341323

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita