Sisältöön
Dr. Hauschka

Dr. Hauschka Hair Oil hiusöljy 75 ml

23,90 €
318,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dr. Hauschka Neem -hiusöljy tarjoaa täyteläistä hoitoa kuiville, haaroittuneille ja elottomille hiuksille. Se sopii myös ärsyyntyneen päänahan hoitoon ja käsitellyille tai auringon kuivattamille hiuksille.

Kallisarvoiset kasviöljyt yhdessä Neem-puunlehtien ja kamomillan kukintojen kanssa tekevät hiuksista elinvoimaiset ja pehmeät. Virkistävä rosmariiniöljy ja hoitava vehnänalkioöljy elvyttävät ja rauhoittavat hiuspohjaa. Hiukset vahvistuvat ja hiussuomut pysyvät ehjinä, sillä Dr. Hauschka Neem -hiusöljy suojaa niitä luonnollisesti ulkoisilta rasituksilta.

Tuote on vegaaninen. Ei sisällä synteettisiä hajusteita eikä säilöntäaineita, ei mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja eikä PEG:tä. Dermatologisesti testattu, ei eläinkokeita.

Dr. Hauschka tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman pitkälti valvottua luomu- tai biodynaamista tuotantoa, sekä reilun kaupan mukaista tuotantoa.

Tuotetiedot
Koko

75 ml

Ainesosat

Arachis Hypogaea Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Lecithin, Alcohol, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Helianthus Annuus Seed Oil.*from natural essential oils

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Saksa

Käyttöohjeet

Kostuta hiukset ja hiero Neem -hiusöljyä kauttaaltaan hiuksiin, anna vaikuttaa 20 minuuttia pyyhkeen alla ja pese sen jälkeen hiukset huolellisesti. Jos hiukset ovat kuivat tai hauraat, levitä ohuelti latvoihin ja jätä hiuksiin.

Tuotekoodi

4020829077553

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita