Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Sloggi

sloggi WOW Comfort 2.0 P rintaliivit

tuotteen arvosana 3.9/5

Siirry arvioihin18kappaletta

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Päivitetty WOW-comfort sarja on nyt parempi, pehmeämpi ja mukavampi kuin koskaan. Joustava ja erittäin mukava liivi ilman kaaritukia: Fleximesh-kuppi-insertit mukautuvat rintojen muotoihin ja pehmentävät painetta kauttaaltaan. Voit liikkua vapaasti uuden joustavan selän kiinnityksen ansiosta. Erittäin hieno Polyamidi/Creora eco-soft kangas luo uskomattoman mukavuuden & joustavuuden. Liiveissä nähdään sloggin uusi ja pehmeä olkain-innovaatio. WOW-rintaliivit ovat kiiltävät silkinkaltaisesti. Niiden kuppimalli on päivitetty ja malli on viimeistelty modernilla pyöristetyllä pääntiellä. Sertifioitu tuote: Öko-Tex-standardi 100.

Tuotetiedot
Materiaali

PES052PA037EL011

Tuotekoodi

7613129966091

Arviot (18)

tuotteen arvosana 3.9/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    MillaVahvistettu osto

    Virheostos

    Sovittaessa tuntui oikein hyvältä, mutta kuminauha löpsähti ensimmäisellä käytöllä ja liivit olivat käyttökelvottomat. Rahat menivät hukkaan, en missään tapauksessa suosittele.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    SippeVahvistettu osto

    Rintoja tukevat liivit

    Tuntuvat päällä rintoja hyvin tukevilta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sipe67Vahvistettu osto

    Skogia Wow

    Olen ollut erittäin tyytyväinen ostokseni. Alkuun kuppikoko näytti suurelta mutta onkin täydellinen kun Ns ”sivutissitkin” mahtuvat kuppiin.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Pehmeys kaukanaVahvistettu osto

    Hakanen raapii selkää

    Ostin kuukausi sitten ja heti ensimmäisen päivän ajan takahakasen sauma hankaa niin pahasti selkää että näitä ei voi käyttää. Hukkaan meni rahat.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Mari LVahvistettu osto

    Miellyttävä materiaali

    Ostin verkkokaupasta eli sovittamatta vain kuvien perusteella. Mielestäni todellisuus ja kuva eivät täysin vastanneet toisiaan ja malli ei ole ihan niin "luonnollinen" päällä kuin oletin. Ihan hyvä, vaan ei täydellinen valinta siis.