Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

La Provençale Bio Kosteuttava suihkugeeli 500ml

tuotteen arvosana 2/5

Siirry arvioihin1kappale
10,90 €
21,80 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

LA PROVENÇALE BIO kosteuttavan suihkugeelin koostumus sisältää Provencesta peräisin olevaa luomusertioitua oliiviöljyä, jonka erinomaiset ominaisuudet auttavat hellävaraisesti pesemään ja virkistämään ihoa. Suihkugeeli vaahtoaa kevyesti ja jättää iholle aromaattisen Marseille-saippuan tuoksun ja saa sen tuntumaan hyvinvoivalta ja rentoutuneelta. Luonnollista alkuperää oleva koostumus saattaa matalissa lämpötiloissa muuttua paksummaksi ja valkoisemmaksi. Tämä ei kuitenkaan vaikuta tuotteen tehokkuuteen. La Provençale Bio tuotteet ovat luomusertifioituja Ecocert Greenlife Cosmos -standardin mukaisesti.

Tuotetiedot
Koko

500ML

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Muut ominaisuudet

- LA PROVENÇALE BIO kosteuttavan suihkugeelin koostumus sisältää Provencesta peräisin olevaa luomusertioitua oliiviöljyä, jonka ominaisuudet auttavat hellävaraisesti pesemään ja virkistämään ihoa. Suihkugeeli vaahtoaa kevyesti ja jättää iholle aromaattisen Marseille-saippuan tuoksun ja saa sen tuntumaan hyvinvoivalta ja rentoutuneelta. Luonnollista alkuperää oleva koostumus saattaa matalissa lämpötiloissa muuttua paksummaksi ja valkoisemmaksi. Tämä ei kuitenkaan vaikuta tuotteen tehokkuuteen.

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3600551026770

Arviot (1)

tuotteen arvosana 2/5

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    HelenaHVahvistettu osto

    Ei mikään huippuostos

    Hieman omituinen tuoksu, mutta ihan ok. Tuote ei meinaa tulla pullosta ulos. Pullo jotenkin omituisesti imaisee tuotteen takaisin pulloon. Heräteostos alekorista ei tällä kertaa kannattanut.