Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Moroccanoil

Moroccanoil Color Depositing Mask sävyttävä hiusnaamio Rose Gold 200 ml

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin5kappaletta
33,90 €
169,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sävyttävä hiusnaamio, jonka sisältämät puhtaat väripigmentit korostavat, muuttavat tai palauttavat värin loiston väliaikaisesti samalla hoitaen hiuksia. Syväkosteuttaa sekä antaa upean kiillon samalla kun ArganID™-teknologia auttaa korjaamaan hiusta ja sulkemaan hiussuomuja.

Käyttö: Levitä runsaasti puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Jaa hiukset osioihin ja levitä tuote tasaisesti leveäpiikkisellä kammalla. Anna vaikuttaa 5-7 minuuttia ja huuhtele huolella.

Varoitus: Käytä tuotetta vain ohjeiden mukaan. Vältä kosketusta silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät välittömästi vedellä. Vain ulkoiseen käyttöön. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Tuotetiedot
Koko

200ML

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

7290113140646

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnnaVahvistettu osto

    Ihana väri

    Suosikkituote, erittäin hoitava naamio ja paras ruusukullan sävy, jonka olen vastaavista tuotteista löytänyt.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KatriVahvistettu osto

    Hyvä tuote!

    Piristää hiusväriä värjäyksien välillä. Helppo käyttää, esim. pieni määrä hoitoaineeseen sekoitettuna antaa kiiltoa ja sopivasti sävyä vaikka joka hiustenpesun yhteydessä.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    BirgittaVahvistettu osto

    Kaunis värisävy vaateisiin raitoihin

    Värisävy kaunis vaaleissa raidoissa, mutta hiusnaamion tuoksu liian voimakas, vaikka huuhtelun tuotteen huolellisesti ja jopa kokeilin käyttää shampoota jotta saisin tuoksun lievemmäksi mutta sekään ei auttanut.Tuote oli muuten laadukas ja jätti hiukset kiiltäväksi sekä kauniin väriseksi. En suosittelisi tuotetta tuoksu allergikoille.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Lady 61Vahvistettu osto

    Hyvin hoitava hiusnaamio Ruusu/kulta sävyllä

    Olen käyttänyt jo jonkun aikaa tätä hyvin hoitavaa naamiota . Ihana vaalean punertava sävy joka sopii vaaleille ja vaalennetuille hiuksille. Selvittää hiukset hyvin ja antaa ihanaa kiiltoa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    May123Vahvistettu osto

    Liian tumma

    Hoitaa mahtavasti blondatut hiukset, mutta sävy saisi olla hennompi. Seuraavassa pesussa haalistuu kuitenkin sopivan sävyiseksi