Sisältöön
Bioeffect

Bioeffect EGF Essence hoitoneste 100ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin4kappaletta
99,00 €
990,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kevyt, vesimäinen hoitoneste, joka on rikastettu ainutlaatuisella ohrapohjaisella EGF-solukasvutekijällä (Epidermal Growth Factor). Hoitoneste on nopeasti imeytyvä ja täynnä aktiiviainesosia, jotka vastaavat moniin ihonhoidon tarpeisiin.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

WATER (AQUA), GLYCERIN, ISOPENTYLDIOL, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM CITRATE, SORBITOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, BARLEY (HORDEUM VULGARE) SEED EXTRACT, EGF (BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Islanti

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Kaada kämmenelle 2–4 lorausta hoitonestettä. Painele neste hellästi kasvojesi ja kaulasi iholle.

Häll en handflata av essensen i handen, ca 2-4 stänk, och tryck försiktigt in i huden på ansikte och hals.

Tuotekoodi

5694230229789

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TuuliVahvistettu osto

    Ihana tuote

    Helpottaa ihon kireyttä heti pesun jälkeen, en enää luovu tästä!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    tulbaba

    Todella kosteuttava

    Jättää iholle raikkaan ja kosteutetun tunteen. Olen käyttänyt kohta pari viikkoa, ja voisin sanoa, että ihoni näyttää tasaisemmalta eikä siinä ole niin paljon "tekstuuria" niin kuin ennen. Iholle tulee kiva "dewy look" käytön jälkeen. En ole varma ostanko silti uudelleen, koska ei vain yksinkertaisesti ole varaa tai edes rahkeita käyttää näin paljon rahaa kosmetiikkaan. Yksi tähti pois siis hinnan takia.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Egf essence

    Egf essence

    Ostin tuotteen tuomaan lisäkosteutusta käyttämäni kasvoveden kaveriksi. Tuote kosteuttaa hyvin. Käytän sitä iltaisin noin 4-5 tipan verran, mikä riittää reilusti koko kasvoille. Käytön aloitettuani huomasin ihon näyttävän hyvin pian jotenkin kimmoisammalta. Uskon, että tuote on oikeasti hyvä ja tehokas, mutta se on siltikin naurettavan kallis, vaikka toimiikin. Ostin tuotteen alennuksella ja voin harkita uudelleen ostamista, mutta vain hyvällä alennuksella. Kaksi tähteä lähtevät pois vain hinnan takia.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    HannaVahvistettu osto

    Hyvä ihon kosteuttaja

    Olen käyttänyt tuotetta kuukauden. Käytän tuotetta aamuisin ja iltaisin kasvopesun jälkeen. Se tuntuu ihanan kosteuttavalta, eikä aina iltaisin tarvitse enää seerumiakaan yöksi laittaa.