Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Mac Cosmetics

MAC Extended Play Perm Me Up Lash ripsiväri 8g

tuotteen arvosana 3.3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
33,00 €
3 666,67 €/kg
väri:Perm black

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

MAC Cosmetics Extended Play Perm Me Up Masara on erittäin kestävä ja antaa ripsille pituutta ja tuuheutta jopa 16 tunniksi. Maskaraharja taivuttaa ja erottelee ripsiä kauniisti korostaen niitä. Extended Play Perm Me Up -maskaraa on helppo levittää ja se on lisäksi vedenkestävä – mutta peseytyy helposti pois lämpimällä vedellä.

-Antaa ripsille kestävän taivutuksen
-Antaa runsaasti tuuheutta ja pituutta
-Ei rapise tai leviä
-Helppo pestä pois lämpimällä vedellä
-Veden- ja kosteudenkestävä
-Silmälääkärien testaama
-Sopii myös piilolinssien käyttäjille

Tuotetiedot
Ainesosat

Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Microcrystalline Wax\Cera Microcristallina\Cire Microcristalline, Beeswax\Cera Alba\Cire D'Abeille, Methyl Trimethicone, Polysorbate 80, Sodium Polyacrylate Starch, Polyethylene, Paraffin, Dipropylene Glycol, Dextrin Palmitate, Petrolatum, Silica, Ascorbyl Palmitate, Squalane, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Pentaerythrityl Hydrogenated Rosinate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax\ Copernicia Cerifera Cera \Cire De Carnauba, Triethoxycaprylylsilane, Isostearic Acid, Octyldodecyl Isostearate, Tocopherol, Phenoxyethanol, [+/- Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499)] Huomaa, että ainesosaluettelot voivat muuttua tai vaihdella aika ajoin. Katso ajankohtaisin ainesosaluettelo mukana tulevasta tuotepakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Japani

Käyttöohjeet

Taivuta ripsiä kevyesti ylöspäin samalla, kun levität Extended Play Perm Me Up -maskaraa. Aseta harja lähelle ripsirajaa ja vedä hitaasti kohti kärkiä, kunnes olet käynyt kaikki ripset läpi. Poista maskara kostealla vanulapulla ja liikuta sitä ripsien suuntaisesti.

Tuotekoodi

0773602522798

Arviot (3)

tuotteen arvosana 3.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MaaritVahvistettu osto

    Tekee mitä lupaa

    Tämä oli odotukset ylittävä ripsiväri, josta tuli oikeasti heti ehdoton suosikki. Pitää taivutuksen, tuuheuttaa, pidentää ja pysyy. Iso suositus.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TiinuskaVahvistettu osto

    Ihan ok

    Tykkäsin ripsivärin harjasta, jolla sai värin siististi ripsen tyveen saakka. Erottelee nätisti ja väri on syvän musta. Peseytyy lämpimällä vedellä helposti pois, mutta pysyvyys hieman heikompi kuin esim. Sensai 38 tai Catricen No Panda Eyes ripsareissa. Taivuttavaa vaikutusta en huomannut itsessään, mutta taivutuksen jälkeen laitettuna pitää jäykät ja suorat ripsetkin kaarella.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Jenna111Vahvistettu osto

    Ei vastannut odotuksia!

    Ostin tuotteen kun myyjä suositteli (etsin ripsaria joka oli poistunut markkinoilta) ja tämän piti olla vastaava. En tiedä onko tuote viallinen vai miksi tämä tekee ripset paakkuisiksi ja ei lähde lämpimällä vedellä niin kuin luvattiin. Hukka ostos.