Sisältöön
Remington

Remington 2in1-muotoilurauta Curl&Straight Confidence S6606

84,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Remington Curl & Straight Confidence 2 in 1- muotoiluraudan ainutlaatuiset kierretyt muotoilulevyt mahdollistavat kihartamisen ja suoristamisen todella helposti! Muotoilu onnistuu kuin itsestään!
Suuret kiharat, pehmeät laineet, tai tasaisen sileä lopputulos! Advanced Ultra- keraamisissa muotoilulevyissä on antistaattista turmaliinia, jonka ansiosta muotoilurauta liukuu hiuksissa vaivattomasti ja antaa upeaa kiiltoa. Laitteessa on digitaalinen lämpötilan säätö ja 5 lämpötilaa 150- 230ºC. Sopii kaikille hiustyypeille. Laite on käyttövalmis nopeasti vain 30 sekunnissa. Lämpötilan boost- toiminto.
Viileät kärkiosat helpottavat laitteen käsittelyä. Pitkien muotoilulevyjen mikrokammat ohjaavat hiukset oikeaan kohtaan – upea lopputulos nopeasti yhdellä vedolla! Tasainen, pyöristetty runko-osa viilentää hiukset välittömästi ja takaa pitkäkestoiset kiharat. Kelluva muotoilulevy mahdollistaa maksimaalisen kontaktin hiuksiin. Kätevä muistitoiminto muistaa viimeisimmän lämpötilan.
Muotoiluraudassa on automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin jälkeen. Laitteessa on jännitteenvaihto, joten voit käyttää sitä kaikkialla maailmassa. Mukana lämmönkestävä suoja. 3 vuoden takuu.

Tuotetiedot
Väri

Harmaa/ruusukulta

Kokotiedot

28.7 (Leveys) x 3.8 (Korkeus) x 3.8 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

digitaalinen lämpötilan säätö
5 lämpötilaa 150-230ºc
käyttövalmis nopeasti 30 sekunnissa
sopii kaikille hiustyypeille
viileät kärkiosat helpottavat laitteen käsittely
muistitoiminto muistaa viimeisimmän lämpötilan
lämpötilan boosttoiminto
autom. virrankatkaisu 60 min jälkeen
jännitteenvaihto

Takuu

TAKUU 3 VUOTTA/GARANTI 3 ÅR

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

4008496985296

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita